Sunday, May 22, 2011

indahnya cinta by Nidji.

.. Assalamualaikum dan Salam Ceria bak Pelangi ..



Nak share video klip " Indahnya Cinta " by Nidji. The best ! Lagu yang penuh dengan kata - kata manis macam gula gula seposen dua. He He He ..

Vid ni memang colourful habis. I like sangat - sangat. Tapi kan , rambut kembang dah takde. Tak macam dalam vid lagu " Laskar Pelangi ". Heeee.. Korang tau tak Nidji tu maksud dia apa ? Nidji tu maknanya Pelangi dalam bahasa Jepun. Pelangi tau sebab pernah tanya student Jepun masa ada bengkel hari tu. Suka sangat dengan band Nidji. Meh layan lagu ni. Sambil nyanyi nyanyi. Kan Pelangi dah share lirik sekali. Leh la nyanyi sesama. Walau suara hancus pun , takpe , asal leh hilangkan stress. Jom !



Lirik Indahnya Cinta by Nidji

Oh jiwa muda
Mudah bercinta
Mudah putus juga

Hidup di dunia sementara
Pencarian di hati jangan lah berhenti
Hai jiwa muda cepat kejar cinta

Indahnya bercinta saat muda
Indahnya bercinta di dunia
Indahnya bercinta sampai tua

Cinta masa muda
Cinta paling indah

Oh jiwa muda
Jangan sampai mudah menyerah
Semua demi cinta
Hai jiwa muda pertahankan cinta

Indahnya bercinta saat muda
Indahnya bercinta di dunia
Indahnya bercinta sampai tua

Cinta masa muda
Cinta paling indah

Cinta bukan permainan belaka
Cinta memang harus kita jaga
Cinta memang takkan pernah habisnya

Cinta bukan permainan belaka
Cinta memang harus kita jaga
Cinta memang takkan pernah habisnya

Indahnya bercinta saat muda
Indahnya bercinta di dunia
Indahnya bercinta sampai tua

Cinta masa muda
 Cinta paling indah

Menghiasi jiwa untuk selamanya
Cinta masa muda 










Kalau nak download mp3 Indahnya Cinta boleh klik kat sini . Selamat berhujung minggu bagi yang belah KL ke mana-mana negeri yang off hari ni. Bagi Kelate plak , hari ni dah kerja kan. Selamat bekerja.

Walau happy semacam ke apa. Kena ingat peristiwa tanah runtuh tu, ada hikmah jadikan itu semua. Tahniah jugak pada rakyat Malaysia yang prihatin tentang berita yang terjadi pada anak-anak yatim. Dunia kita semakin tua. Seronok beronok pun , ingat akhirat kelak ye semua. Take care. Babai :)



xoxo
kiss and big hug

5 comments:

Khairil said...

ye betul tu...world world juga akhirat jangan lupa...

Nurul Iman Rosman said...

yeahh! ni feveret song ni. best2! ^_^

apik pehe said...

mek..malas la nk donlod..mek la tolong nyanyikan bleh?..hehe

Nazira said...

comey blog >_<...singgah la http://sesedaphatiwa.blogspot.com/

Anak Wak Mail said...

suka lagu ni...sweet je..=)

Related Posts with Thumbnails