Thursday, May 5, 2011

bila AP ku belai.

Assalamualaikum ... dan Salam Ceria bak pelangi lepas hujan :)



Thanks pada readers yang sudi baca warkah Pelangi yang tak seberapa.. Kalau takde orang baca pun takpe lah, nak buat macam mana kan.. Sapa lah Pelangi nie kan..

Bukan Artis.. Bukan Model.. Bukan Pakar Kecantikan.. Bukan Ahli Politik.. Bukan Pakar Motivasi.. Bukan Ahli Tinju.. Bukan Raja Lawak.. Bukan Imam Muda.. Bukan Cikgu Besar .. Bukan Warden Sekolah.. Bukan Doktor Kucing .. Bukan Pemandu Lori Ais Cap Madu.. Bukan Polis Trafik .. Bukan Cashier kat Yati Ayam Percik.. Pelangi adalah Pelangi :)

Jadi diri sendiri .. Tak perlu nak jadi orang lain semata-mata untuk dapat pemerhatian orang lain .. Be yourself * pergghhhhh ! cakap omputeh ... *


Kelmarin bukan main lagi duk layan AP.. Memang serius rindu dan kasih tol pada beliau.. Dah lama tak curahkan kasih sayang .. Akhirnya tercurah gak :)


I Love You Lahhhh :)       * romantik tak  Pelangi .. Heeee ~ *



Walau AP tu tidak lah sehensem pelakon korea.. Tapi Pelangi sayang jugak kat beliau.. Hensem tak kekal lama kan.. Bila dah tua, kerepot jugak akhirnya..kan ...

AP tu kan sebenar kan .... Ermmmmm, susahnya nak story-mory.. AP tu adalah " Adobe Photoshop "... Heee.. Kelmarin sangat bosan, so, jari comel ni haaa tetibe tertekan AP tu :)

Last-last, terlahir plak header baru.. Yang kat atas tu :)

Simple jew, Pelangi bukannya budak art and design .. so tu yang simple :)

Ni kat bawah hasil Pelangi duk geletek dengan AP.. Hasilnya yang tak seberapa :)




Bagi korang.. Nak bagi berapa bintang ( /5) .. Tak kisah korang nak bagi markah negatif pun.. Cuma nak tahu .. Jangan malu - malu  :)

Thanks . Papai .. * flying kiss ... *


xoxo
kiss and big hug

7 comments:

Cik Tqah said...

cantek.. bile nk wat header kat mrs lebah nieh

syufaa said...

cantekkkk2!
syufa pun xreti sgt nk gune AP..huhu..

najihah sahami said...

cumill..jnji ttp jnji yea mek...

HAZWAN17 said...

sampai sekarang tak reti-reti guna AP ni..bila ntah nak pandainya

Mohd Ridhuan said...

ingtkan sape la AP...
uhuhuhuhhu
ape2 pun nice header...

apik pehe said...

laaa..jadi doh tu mek..

Syuxer said...

demo ni biso dah men AP2 ni..bukan sebarangan ore boleh dok men cilok2 AP ni..kena samak kalau x menjadi gak..hahahha..apapun header tuh memang cantik la..:)

Related Posts with Thumbnails