Sunday, December 5, 2010

pelangi itu chenta.

.Assalamualaikum dan Salam Peluk Cium.

hai kengkawan semua. sekarang sudah bermulanya musim kesejukan kan. sebab hujan turun. bukan musim winter. ini malaysia. mana ada semua tu. tak payah nak berangan ye anak-anak. *bila masa aku ada anak-anak nieyh. abaikan keperasaan itu yew tuan-tuan puan-puan. harap korang tak payah nak main hujan. nanti demam plak eak. mood hyper happy pagi ni. tengok lah dengar lagu apa. duk melayan lagu material girl by hilary duff. semangat lemah jadi hyper happy. :)

kelmarin seharian tak blogjogging kat blog kengkawan semua. kenapa yee. heee. pepagi tu ada perjumpaan dengan portfolio " papa romeo ". group time jadi volunteer expo cheng ho aritu. yang dibuat di pizza hut kbmall. balik rumah pun dekat pukul 1.30 petang. dalam pukul 4.00 petang camtu. keluar dengan rakan-rakan sekolah terdahulu. pergi melepak di pantai. dah lama betul tak jejakkan kaki kat pantai cahaya bulan. apasal takde bulan masa tu. *ayayow, bukan malam kan. eheee! nah kat bawah sini, ada ku upload picha-picha time duk melepak dengan sang kawan. melepak eak. cam tak berapa nak baik lah perkataan tu. oke oke, bukan melepak tapi bertemu. ayat tak boleh blahhh. kan :)



pepagi dah breakfast spagethi. sedap sungguh. makan tak ingat dunia dalam 60 saat. ngap ngap. tengok-tengok kaki ni melangkah kembali kat periuk. alamak !! pergi tambah. super duper sedap ! sampai pergi tambah. memang sedap masakan mama. takde orang dapat kalahkan masakan seorang ibu kan. perghhhh ! jangan terliur ye kawan-kawan.
.sedapppkan. sila lap mulut korang tu, jangan duk biarkan air liur meleleh tu. ehek ehek.

oke lah, mau akhiri berita kali ni dengan senyuman paling menggoda. ahaks! senyum itu sedekah kan. dah la free, tak payah nak bayar pun kan. so, apa salahnya korang senyum. jangan senyum sorang-sorang plak. nanty orang cakap tak berapa nak betol kan. eheee | gurau jewlah. maaf kalau ada salah silap. bubyee.

xoxo
kiss and big hug

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah best lepak pantai

laskar rainbow said...

@the lekat lekit story : memang best lepak kat pantai. lebih lagi bersama si kawan ;)

saya_arief said...

seyes macam kenal pantai itu.
:p

Muaz bashir said...

ceh wah
tpi dah cam winter..

laskar rainbow said...

@saya_arief : yeke? ehehehe..

laskar rainbow said...

@muaz bashir : cm winter??hehehe mentang2 dk syria. ;p

Related Posts with Thumbnails