Wednesday, December 1, 2010

award dan award. thanks ;)

.Assalamualaikum.

entry kali ni khas award-award. thanks kalian semua. semoga dirahmati olehNya =)
1st AWARD :

1. Berikan gelaran kepada pemberi award nie...
gelaran apa eak nak beri. pelangi suke panggil cik mawar. ehehe. cik mawar hati-hati dengan duri tau. jangan main dengan duri plak. nanti luka :)
2. Ucapan 
ehem ehem. (betulkan suara). ermmm macam dah menang award dekat shout award plak (perasan jerk tau). anyway, baru jer kenal-kenal dengan si mawar tu. sangat sweet panggil dia macam tu. pelangi nak ucap jutaan terima kasih tau dear. next time, kasi lebih lagi. ehek ehek :)
3. Tag kepada 3 orang follower...


2nd AWARD :

antara pengeras pada sesiapa yang nak dapat award ni adalah. hek hek :)

(1).buat satu entry dan letak pic award nie dalam entry..dan link kan ke http://kimicnol2203.blogspot.com
takpe kan cik pelangi masukkan sekali dua award dalam satu entry. jimat space ;) 
(2).letak award nie kat sidebar beserta link ke  http://kimicnol2203.blogspot.com.
okeyyh! nanty akan ku buat mengikut arahan. *tabik springgg!

(3).jawab 2 soalan mudah..
  -ape benda paling cool dalam hidup kowang??
cool ek?? cool kalau sang jejaka a.k.a atau encik suami nanty memasak untuk si wife. sangat cool giless! kan kan kan. ke tak bagi korang?? tu bagi cik pelangi tau. memang romantik habis camtu. memang makin sayang lah macam tu. 

  -siapa owang paling cool pernah kowang jumpe??
rasanya abah dengan mama. mereka tersangatlah cool lah bagi cik pelangi. mereka adalah jantung hati ku sampai bila-bila.

(4).tag 3owang blogger..(roger2 kat dyowng)
xoxo
kiss and big hug 

6 comments:

waRDah @ QiQi said...

congrats dear!!

nak tau apa kaitan belajar masak n jadi imam?? jomlah tengok! :D

iZS said...

Done. dis s my first time. hhaha thanx sweety!

KimiCnoL said...

sblum kawen t tnye bkal suami pndy msak x k..hehe

laskar rainbow said...

@wardah : okeyyy. thanks dear...nnty plngi usha

laskar rainbow said...

@izs : hehehe....congrats dear!

laskar rainbow said...

kimicnol : hehehe ;DD

Related Posts with Thumbnails