Friday, December 10, 2010

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

.Assalamualaikum dan Salam Ceria.

ngeeee ! kembali berkarya kejab. ni haa. ternampak abg eq post sal giveaway. so, apa lagi. dengan sepantas kilat klik klik kat new post (maaf. saya tipu sikit pasal sepantas kilat, pandai tak pelangi berlakon). eheeee 

jom kengkawan join ! nanti dapat kalendar comey comey upin ipin ni. rasa nak cubit jerk mereka berdua tu kan. dah la siap ada icon " pelangi " kat situ. comeyyy sesangatttt ! heeee.

 comey kan. so, sesapa nak join. jom la ke blog abg eq. =)
kalau korang nak join. tengok lah kat blog tu ye. ada syarat dia . eheee ! good luck semua.
 nieyh haa. pelangi nak tag sape yee yang bertuah di kalangan kat sini :)


wish me the best :)

Prizes: Upin & Ipin Calender 2011
Number of prizes: 5
Contest Start Date: December 10, 2010 (Friday)
Contest End Date: December 17, 2010 (Friday): 11.59 pm


xoxo
kiss and big hug

10 comments:

eqbalzack said...

yeah! org ke-2 siap contest simple ni...abg eq dah linkkan ke blog abg eq k...tima kaceh...hehe

Yui_Wani said...

upin ipin.. :3

laskar rainbow said...

@eqbalzack : okeyy dah buat;) td line slow cam siput..dk upload2 xdpt..skrg dah link :)

laskar rainbow said...

@yui_wani : comeyy kn...eheeee

Izamir Ridzwan said...

good luck.. saya follow blog ni juga..

laskar rainbow said...

@izamir ridzwan : thanksss =)

FasiHaH SupiaN said...

saya pun join, follow sini ye :)

Nur Azila Ismail said...

saya pun join . good luck ya :)

Nur Nabilah Syahirah Bt Zainol said...

Hehehehehe... Upin dan ipin... ^_^

alinac lover said...

comel upin ipin!

Related Posts with Thumbnails