Thursday, December 16, 2010

mereka ter-hebat.

.Assalamualaikum dan Salam Warna Warni.


malam ni tetibe terasa nak post entry selepas post entry yang cukup menyentuh sanubari kan. bagi sesiapa yang baca tu. korang mesti tau kan. kalau sape-sape yang terpinga-pinga kebingunggan (betul ke eja tu. macam tak betul jerk. dah lama kot tinggal kelas bahasa melayu). bagi sesapa yang tak baca lagi. boleh la baca entry sebelum entry kali ini. tapi make sure jangan sedih-sedih tau. tak suke tengok kawan-kawan sedih. kalau nak sedih. korang sedih dalam tandas time mandi eak. takde orang dengar. ehek ehek | *wah! pelangi dah boleh senyum dan gelak manjew la. senyum lah sikit kawan kawan. sayang korang yeahhh !

anyway, nak ucap thanks trimas arigator terima kasih pada semua yang sudi kasi semangat padaku. supaya tak nak sedih lagikan. semua duk bagi kata-kata penuh membara semogaku tabah dalam liku kehidupan ini. thanks kawan. semoga korang dirahmati olehNya. amin. kesian gak kat korang. datang jerk singgah kat pelangi chenta, jadi mood sedih plak. tambah plak dengan lagu mendayu jiwa kan. *giles sedih pelangi kot time tu. sampaikan semua macam dah layu kena racun tikus. eheee |

ini entry. pelangi tak nak korang berduka dan lara lagi. nak korang senyum laju-laju. baru hensem dan cantik gitu. manis kan camtu. dalam beberapa hari. pelangi hang out bersama si cantik manis. kawan-kawan yang sentiasa membuatkan diriku senyum berbakul-bakul punya. takde secubit pun. memang berbakul. berbaloi sungguh keluar bercanda. sayang mereka ketat-ketat. sampai tak nak lepas boleh tak. kalau boleh nak ikat mereka dalam rumah. tak nak kasi mereka balik. supaya pelangi leh sentiasa bergelak tawa ala-ala manjew dengan mereka. *macam kejam la plak kan.

entry kali ni mood ala-ala friendship is so special and it is love. love is friends. friendship like sweet and honey. i love them so much. thanks God. *alamak! perasan bajet pandai speaking. tapi grammar berterabur macam sampah. time kelas english dulu, selalu sangat buat muka. haaa! sekarang rasakan akibatnya. padam muka pelangi ! huu ^__^

ni haaa antara koleksi picha picha bersama kami si kawan. mereka terbaik. dan terhebat. dan hot ! bukan hot fm jerk leh hot kan. mereka pun boleh okey. kalau mereka baca ini entry. kembang kejab hidung tu kan. ahaks! satu dua tiga. jeng jeng jeng ! tadaaaa !

ini part sesi amik udara segar di pagi hari *pagi la sangat pukul 10pagi.

.ini pulak sesi suap menyuap, ala-ala romantik punya part. comeykan binatang tu. rusa kot. akhirnya dapat gak pelangi bermanja dengan si rusa jantan. *gatal tak pelangi.
.sekarang dah macam tak terurus jerk tempat ini. tapi still freshhhh. jom jogging ! tapi pelangi suka blogjogging jerk. haha

ini plak part makan dan makan. memang makan peveret!!


.promote baju kejab. bukan model okey. saje-saje nak tunjuk muka ala-ala gedix.

.port paling best menarik sedap ranggup aummm ngapp. semualahhhhhh !.

.mereka pengubat kesedihan. kasi jerk pelangi gelak tawa takde cover punya.

ini part berdating dengan si adik-adik yang cantik gitu :)

.kejutan ! si cupcakes yang sangat comel lagi comel. comel sangat. rasa tak nak makan. nak simpan sampai bila-bila.


haaa ! amacam korang. pelangi dah siap upload banyak punya picha. semua ni pengubat hati. korang senyum selalu yew. jangan masam masam. nanti tak cantik lagi. harap korang tilik lama-lama mereka yang terhebat buat pelangi. eheee |
okeylah papai. take care.

xoxo
kiss and big hug

9 comments:

Cik Tqah said...

alala.. chill ya..jgn sedey2..kumbang bukan sekor..banyak g :P

mira_nas said...

dah ok kan? glad to hear that~

najihah sahami said...

yeehaaa..pelangi dah kembali..i like~!!
chill yea pelangichenta sayam..hehehe

laskar rainbow said...

@cik tqah : eheee=) iyew sayang,tp hati ini nak kumbang tu jugak.cam mane eak? ehehe;)

laskar rainbow said...

@mira_nas : dah okey dear =) thx yee

laskar rainbow said...

@najihah sahami : wokeyy mish mucuk lg mashamm;)

aNnE said...

hee..epi2 lah bru bes...la tahzan..hehehe;D

laskar rainbow said...

@aNnE : hehe;) thanks yeee

erleena said...

comel!

Related Posts with Thumbnails