Tuesday, December 21, 2010

seksi itu menarik ke.

.Assalamualaikum dan Salam Senyum.


hey kawan semua ! bicara lagi kali ini. bagi sesapa yang sebelum ni tak pernah nak baca entry ku. tetibe rajin plak arini nak sakitkan mata bait-bait ku. ni nak habak mai, ini entry bukan nak tunjuk keseksian ku. chewahh ! tapi saja nak tanya pendapat kengkawan sekalian. seperti yang kita maklumkan. contohnya kita letak gambar ataupun publishkan gambar kita yang penuh dengan seksi dan mengiurkan *bahasa untuk para blogger 18 ke atas* serta seksa memandangnya. memang ramai lah yang tambah anda sebagai rakan. betul ke tak ? anda rasa-rasa kan. cuba fikir positif. walau seseksi mana kan. tapi ramai yang suka nak tonton. bagi lelaki yang tak berapa nak fikir panjang dan terasa nak berkawan jugak. memang 'add friend' terus kan. memang tak dinafikan bahawa sememangnya si kumbang akan menyukai si bunga kan. itu lumrah alam kan. yang telah ditetapkan olehNya dimana si lelaki dengan si perempuan.
 

dengan picha picha keseksian semua tu tetibe dapat dosa free free jewkan. senang jerk kan nak dapat dosa ni. *bukan nak tunjuk alim*. tapi sama-sama kita ingatkan diri kita masing-masing. sememangnya kita sebagai manusia ada salah dan silapkan. tetibe isu ni keluar bila tadi duk usha si facebook kengkawan. sampai beribu-ribu friends dia. sebab dia dedah sana. dedah sini. menarik kan bagi sang kumbang. huahua | sama-sama kita renungkan mana yang baik, mana yang buruk kan. pelangi pun bukan ustazah nak nasihat apa. saje jerk nak luahkan isu penting nieyh. kalau korang ada kata-kata nak luah ke nak komen ke pasal isu ni. meh berdebat ke ruangan komen. babai .

xoxo
kiss and big hug

26 comments:

syufaa said...

ouhh..mungkin pada mereka seksi itu cantek..

mungkin juge itu menaikkan saham mereka..

mungkin juge itu aset penting mereka nak femes!

WOWWWWW! tapi dorg xtau yg dorg di haluan yg salah.. :)

Shaheila Malek said...

Yg itulah kumbang suka.. menda free & murah.. (:

fatin hanani said...

mungkin mereka rasa mereka kurang perhatian..
dan dgn cara tu mereka dpt menarik si kumbg lebih ramai utk mmberi kasih syg yg lebih..entah la. :)

kay yea said...

seksi dpn suami xpe..hee~~

Pendekar Berkuda said...

jangan depan pendekar sudah..haha..

Lady Ann, said...

kiter nie pown bukanlah baek maner . just kecewa dgan perempuan pakai tudung tapi bertelanjang . nie bukan seksi lagi dahh . jadi, org pown dah mula judge yg prempuan pakai tudung nie just na tutup rambut diorg yg burokk .

Kasim Ahmad said...

xbaek seksi2.. heehe

New Post : Kehidupan seorang mahasiswa terlampau..

Anis izyan Abd Rahman said...

xoxox
replying ur kiss n big hug
totally agree
ade yg kat luar pakai tudung liptup cantik giler..
skali dalm fb/blog...
free hairr babe!!
terkezut iiii youuu

una said...

seksi lansung tak menarik :)

najihah sahami said...

yunk..i seksi x??hehehee

zaidi zaim said...

cantik di mata,
kemudian hari merana...
seronok seketika,
kesengsaraan selamanya...

iEra naDira said...

salam.. ^__^

Seksi ke tidak, tu sume berkenaan aurat seorang perempuan. Aurat perempuan kan seluruh tubuh kecuali muka & tapak tangan. Bahagian lain takleh dedahkan. Ya, betul cakap akak, free2 je dapat dosa. T_T

laskar rainbow said...

@syufa : betol gak tu dear. nak naikkan saham dia org kan...;D

laskar rainbow said...

@shaheila malek : yeahhhhh! free itu lah yang kumbang suka hinggap kan ;D

laskar rainbow said...

@fatin hanani : betul jugak tu. nak tarik si kumbang kan. kumbang plak suka kalau bab2 cmtu kan.eheeee~

laskar rainbow said...

@kay yea : memang seksi depan suami xpew...ahaks!

laskar rainbow said...

@pendekar berkuda : depan pendekar nnty...jd cmne? ahaaa~

laskar rainbow said...

@lady ann : ermmm.so, mcm perempuan bertudung ngan x.dah cm xde beza bila si bunga bt perangai camtu kan.memburukkan jerk..

laskar rainbow said...

@kasim ahmad : memang tak baek ;D

laskar rainbow said...

@anis izyan abd rahman : wahhh! thankx sudi replyy my kiss and big hug :)

ahaaa! ada gak cmtu kan..pelik bin ajaib jewkann...kenapa nak camtu..bek xyah pakai tudung..

laskar rainbow said...

@una : betol ! pelangi sokong =)

laskar rainbow said...

@najihah sahami : eiii~ nakal yeee. mish xseksi pn ;p

laskar rainbow said...

@zaidi zaim : wahh!betol tu. cantek kejab jer kan...

laskar rainbow said...

@eira nadira : salam :)
yewla kan.sama2 kita jauhi perkara buruk dan amek iktibar dengan segala apa yang telah kita lakukan :)
semoga kita semua diberkati olehNya

Tilam said...

saya add kalau saya suka cara tulisannya..muka cantik atau tak? , tak pernah pun terfikir sbg faktor nak add..heheh..lain org lain cara..

laskar rainbow said...

@tilam : bagus bagus...eheeee

Related Posts with Thumbnails