Monday, December 6, 2010

oppa, i love you.

.Assalamualaikum dan Selamat Pagi.

good morning semua. mulakan harimu dengan secebis senyuman. pasti hari penuh dengan keceriaan. insyaAllah. semoga Allah memberkati hari-hari kita. jangan lupakan Yang Maha Esa walaupun kita sedang bersenang lenang dan sihat walafiat. 

korang jangan buat terkejut dengan title entry kali ni. bukan nak miang keladi ke apa. bawak bertenang tuan-tuan puan-puan. amik nafas panjang ye. ehek ehek | sebenarnya baru jerp lepas habiskan menonton drama korea yang tajuk " cinderella sister ". punyalah dah lama duk start tengok drama tu, tapi di atas kesibukan masa yang membuatkan ku tak dapat menyambungnya kembali. tetibe pagi ni ada feeling nak tengok la plak. so, apa lagi cucuk lah external kat tv. lagi syok layan kat tv. dari kat lappy. eheee | sungguh manis cinta mereka. sweet tol. tu yang title entry kali ni cam gatal sikit. maaf ye.
telinga ni asyik duk dengar lagu ost cinderella sister. best jep lagu ni. korang dah pernah tengok ker drama ni?? walau dah berkurun korang dah tengok. takpelah, saje nak buat statement. eheee | drama yang membuatkan ku sentiasa menitiskan airmata. confirm kena ada tisu kat tepi. kalau tak, baju lah jadi mangsa airmata. heeee. meh usha pelakon-pelakon drama tu ;)

.comey sangat gadis ni kan.

.ni time nak buat iklan, comey sangat.

.empat gandingan hebat yooo !.

.pelakon cinderella sister.

.korang layan drama pasti korang akan gugurkan airmata. comfirm beb !.

.time sekolah. part first dua beradik bertemu.




xoxo
kiss and big hug

14 comments:

fifianggun said...

heheheh..saya dah tgok jugak,,,

Magrib said...

ada contest best gila kat page gua...
mai la..

aku nk masuk tv-series!!!

http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

She's retarded said...

ada boyfriend sy dlm gambar tu.
haha (perasan lebih)

Bulan said...

suke kakak nye.ehee

miss fatihah said...

wani,anda ditag :)

prince kais said...

cinderella sister??tngah download episode 8 ni~~

pelangi di tag~~jom join contest
http://prince-kais.blogspot.com/2010/12/edit-photo-contest.html

Queen F said...

waahh suka suka suka! :P

i love oppa too! :)

laskar rainbow said...

@fifianggun : bestkan citew dia..sedih jerp...sob3

laskar rainbow said...

@magrib : insyaAllah pelangi join =)

laskar rainbow said...

@She's retarded : ada bf you?? yg mane ? ehehehe

laskar rainbow said...

@bulan : a'a..kakaknye yg tabah kan =)

laskar rainbow said...

@miss fatihah : ehek ehek ;)thanks dear

laskar rainbow said...

@prince kais : wokehh! nnty jgn lpe tgk auwww. anywy. thanks tag pelangi =)

laskar rainbow said...

@queen F : eheee! ;)

Related Posts with Thumbnails