Saturday, December 25, 2010

abah mama warnaku.

.Assalamualaikum dan Salam Senyum.

hey hey ! rindu nak bermadu kasih dengan pelangi chenta. rindu sesangatttt ! fullstop ! boleh tak nak hebah sikit pasal " mereka terHEBAT ". korang ada tak mereka tu?? siapakah mereka?? ala yang tu laa, yang comey comey, gebu gebu, ensem ensem, kacak kacak, chantek chantek tuuu. takde eak? takpelah. saje jerk nak buat lawak tak berapa nak bodoh. kan. eheee | mereka terHEBAT adalah my sayang sampai bila-bila. takde sape-sape leh tukar dan jual beli okey :) mereka yang sangat ku sayang sampai akhir nafasku. mereka terbaik lah pada ku. thanks God. aku dikurniakan dalam keluarga yang cukup bahagia dan mereka the best. wow ! tepuk tangan kat mereka kejab. :)

.malam yang sangat best dengan pemandangan yang WOW !! dapat tengok seluruh bandar KL dari atas.
boleh tak nak bagitau bahawa sekarang aku tengah buat show dalam bilik sorang sorang sambil airmata turun dengan meriahnya. kat US sana salji turun, kat sini air hujan plak dah turun. habis basah pipi. arghhhh ! aku tak sekuat superhero nak tewaskan perasaan bila dah sedih bagai. -____-

dah banyak hari jugak lah aku tak berblogjogging kat blog kengkawan semua kan. sekarang baru dapat peluk cium my lappy sayang haa. dalam beberapa hari stay dengan family. bila dia orang datang kl. sebab abah ada meeting. walau rasa sekejab dapat bermanje kasih. tapi dapat jugaklah sembuhkan homesick aku ni kan. terima kasih mama abah. i always love u forever and ever. emmmuaaaahhhhh. . .

walau kekadang aku ni nak tunjuk hero la konon yang aku ni tak mudah gugurkan air hujan kat pipi. tapi macam tak boleh lah. hatiku yang mudah tersentuh bila ingat pasal mereka yang terHEBAT tu. tadi peluk cium mama pun dah sayu hati. tapi tarik nafas panjang sebab tak nak kasi air hujan turun. nanti mama pasti sayu lagi kan. semoga mereka sentiasa sihat dan kita akan menjadi keluarga yang paling bahagia dalam dunia ini sampai bila-bila. amin. .

insyaAllah kakak akan menjadi yang terbaik untuk mereka. kakak akan buktikan bahawa anak gadis mama yang sorang ni boleh berjaya dan banggakan nama mama abah dan hadiahkan segulung ijazah dalam 2 tahun lagi. mama abah idolaku. kata-kata perangsang dan semangat sentiasa di minda. semoga Allah sentiasa tunjukkan kami ke jalan yang lurus dan diberkati olehNya serta jauhi lah kami dari jalan yang penuh dengan kemurkaanNya. . .

.bersyukur di kurniakan dalam keluarga yang super duper bahagia.ni tak dapat masuk dalam aquaria, amek gambar pun jadilah, thanks abah selaku photographer.eheee.

dalam rindu aku menatap gambar semalam. time kita orang jejalan kat klcc. i miss u a lot :(

mereka terHEBAT sentiasa di jiwa ku :)

xoxo
kiss and big hug

20 comments:

Yui_Wani said...

Salam

Awww....so sweet. ^0^ Yui faham...homesickkk x_x

laskar rainbow said...

@yui_wani : salam ;)
heeee~ mmg homesick -______-

najihah sahami said...

err..nak jadi adik angkat pelangi boley?heheehe

zaidi zaim said...

pelangi semoge sukses yer... tabah tau, kehidupan dunia ni tak kekal.. so ikut mane pun kene tabah dalam menjalani kehisupan.. semoge mendapat rahmat dan linsungannye.. ok yer....

farahinkamaruddin said...

hello pelangi.lalu jap. :D

Atika Natasha said...

g0 g0 plangi!chaiy0k2...huhu

ejulz said...

waaaa.. seronoknye.. :)

mira_nas said...

Be strong girl~

azzey said...

laskar rainbow: mmg best spend time dgn family kannnnn...:)

p/s: slm kenal & follow blog nih.....AZZEY ; Bloglarian ke 72...

HaNa HoNeY said...

alolo
so sweet
xpe dear
t jumpe lagi ur family..
hana pown
nak start blek sem neyh mesti homesick gile2 la

Scya LollitA said...

family is always d bez . sobsobsss
**srreettt** ade tisu x?

laskar rainbow said...

@najihah sahami : adek angkat? amboi3..xleh xleh =)

laskar rainbow said...

@zaidi zaim : trimas yeee tokeyy;) yew, semoga tabah menghadapi dunia yang penuh onak dan duri..;)

laskar rainbow said...

@farahinkamaruddin : elloooo! lalu la lama pun..;)

laskar rainbow said...

@atika natasha : yeahhhhh! semangat dah nieyh =)

laskar rainbow said...

@ejulz : memang seronok bila habiskan masa dengan family =)

laskar rainbow said...

@mira_nas : wokeyhhh! thx yeeee~

laskar rainbow said...

@azzey : ermmm..sangat besttt! =)

wahh! thx yeeee~~~

laskar rainbow said...

@hana honey : alohaaaaa=)
yewla yewla..nak buktikan pelangi boleh kt mama abah;)

semoga kita semua sama2 berjaya..
amin =)

laskar rainbow said...

@scya lollita : yeahhh! the besttt sngt2 kan;)

tisu? dah habis lar..uhuuu~

Related Posts with Thumbnails