Wednesday, December 8, 2010

bloglarian.

.Assalamualaikum semua.

harap-harap sehat hendaknya. nieyh ha, dah lama asyik dapat tag sal nie. sekarang baru tergerak nak buat. tag nie dari Nina . eheee ! thanks dear.

meh la kengkawan join sama :)
apa-apa hal, korang refer dekat bloglarian ye.


 korang kena follow blog tu.
lepas tu, kena plak buat slogan :)
"Saya suka berblogwalking kerana.... nak mewarnai dunia blog ini supaya lebih ceria dengan warna warna daripada si blogger yang memang gile obses dengan pelangi dan menyakitkan mata sang blogger kat luar sana dengan hidup PINK. blogwalking dapat jugak kenal ramai orang, tak kira umur. mereka semua penceria dunia pelangi.

meh nak tag kawan-kawan yang sentiasa mewarnai dunia ku :

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

Adam said...

waaa.. nak join jugak la :)

laskar rainbow said...

jom la join...=)

Cahaya Kehidupan said...

Dear, cahaya da join da bloglarian ini..hehe ^__^

laskar rainbow said...

pewit! bagus2 =)

Related Posts with Thumbnails