Thursday, December 9, 2010

award. trimas kawan.

.Assalamualaikum Semua.

ni entry khas untuk award award dan award. terima kasih ye. sayang korang ketat-ketat. :)

1st AWARD :
trimas ye cik bella :)
cam biasalah beb ! before nak menang award. ada jerk soalan cepu emas dari kengkawan kan. eheee!


(1) Sape her0 korang?
hero ??? opcoz MY ABAH. dia sangat terhebat dan macho bagi pelangi. :)
(2) Feveret band korunk?
peveret ye? memang tak terkira lah. tapi paling paling peveret lahh adalah " H U J A N". bukan hujan rintik-rintik okeyy. " yang comel-comel tu. rambut tutup mata tu. kenal tak. eheeee ".
(3) Korunk suke colour ape?
FINK ! *sebut pun dah sengau. btw, pelangi pun shantek kan, sebab warna warni :)  
(4) Ape fevret fruit korunk?
ermmmm. " r a m b u t a n ". memang the best lah. tak caya tanya mama :)
(5) Kena tag 5 orang :
 2nd AWARD :
trimas ye cik pinkyy :) 
thanks ye dear. coz sudi kasi award comey gini. terharu siot diri pelangi. blog pelangi chenta tak seberapa pun. eheee ! thanks semua yang sudi blogwalking kat sini.*tepuk tangan kat diri sendiri ye.

3rd AWARD :

sebelum nak lompat lompat katak untuk dapat award, tuan tanah suruh buat soalan cepu emas nie.
nah pelangi buat khas untuk cik comey :) korang boleh usha blog si gadis manis ni. baik orangnya. okey. jangan lupa follow sekali :)



~buat en3 pasal award ni n mestila ade link ke blog nurul ..:)
 oke dear. dah buat, tapi macam rojak. takpe kan dear. campur 3 award sekali :)

~korang nak tahu ape tentang nurul ?
adek nurul sayang, pelangi terhibur dengan lagu kat blog tu. boleh tak pelangi nak tau tu lagu apa..

~Tuliskan 4 perkare tentang korang yang pling korg nak nurul tahu 
(1) pelangi memang obses dengan FINK. heeee! dah tau kan
(2) memang kaki aiskrim. bukan kaki yang makan aiskrim. tapi suka makan aiskrim. so, adik kena lanje pelangi ek. ehee
(3) pelangi lagi berusia dari nurul *uwaaa. tutup muka
(4) pelangi suke jejakkan warna kat blog nurul. eheee

~ape yang korang xsuke dengan blog ni 
dear, pelangi takde yang tak suka kat blog nurul. semua cantik :) 

~law korang bosan ape yang korang buat 
ermmm. ngadap drama korea. yeyeahhhhh !

~last sekali beri kate2 semangat ke/ucapan ke .ape2 saje lah yang korang nak ckp pade nurul 
ok. ermm. cam cikgu lak rasa. eheee. gurau jerk dear. adek study rajen2 yew. semoga berjaya dalam pelajaran. lepas tu dapat masuk universiti. jadi anak yang solehah pada keluarga..

xoxo
kiss and big hug

23 comments:

ariana said...

tengs kakak sudi amik award dary nurul :)
hee .

titirara said...

whoaa , byk nye dpt award kak :D tahniah2 .

laskar rainbow said...

@ariana : eheee! thanks dear kasi akak award =) sangat comel

laskar rainbow said...

@titirara : heeeee! malu2 meow nieyh~ heeee ;)

syufaa said...

waaa,,meceh2!! suke sbb ade pocoyooo! hee :DD

Bella said...

wahh..bnyak nye award u dpat dear..:)
tahniah2..:)

laskar rainbow said...

@syufaa : ngeee! congrats dear

laskar rainbow said...

@bella : ehehehe;) thanks :)

Anis Adila Aris said...

waa..
bnyaknye award yg comel2..
suke..suke..=)

Anis Adila Aris said...

waa..
bnyaknye award yg comel2..
suke..suke..=)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

cumilnyer...

singgah amek awards yer kat little fingers... >_<

pN.rOs said...

banyaknya award.
tahniah

AngahSayang2314 said...

singgah sini 4llow

nora said...

wooooo (tgh buat muka jeles ni =p)

Kie-yu said...

berkoyan koyan awards die
tahniah :)

Ezzu Raza said...

salam .kita satu senarai dalam blog larian..

http://bloglarian.blogspot.com/2010/12/senarai-blog-ke-80.html

laskar rainbow said...

@Anis Adila Aris : eheee! suke eak..nnty pelangi kasi kat u plak nnty ;)

laskar rainbow said...

@eB@mamaAerish'n'Aed : memang comel ;)

laskar rainbow said...

@pN.rOs : thanks dear =)

laskar rainbow said...

@AngahSayang2314 : thanks sis fllw pelangi (=

laskar rainbow said...

@nora : dear. tak yah jeles2. nnty pelangi kasi kat u award auwww;) heee

laskar rainbow said...

@Kie-yu : eheeee...*segan..

laskar rainbow said...

@Ezzu Raza : ohhh.yeke?

Related Posts with Thumbnails