Tuesday, March 6, 2012

Awak Suka Saya Tak




Assalamualaikum   >,<


Ni bukan entry nak jiwang dan berbunga bunga dalam taman hati. Entry yang menunjukkan betapa rajinnya Pelangi nak up cerita walau penat sikit. Baru je balik dari meeting dengan pegawai kesenian dan kebudayaan. Pengerusi dan S/U perlu datang, untuk cerita lebih lanjut pasal kertas kerja & learning contract.


Alhamdulillah ada pengalaman sem lepas, hadapi segala jenis document mengenai kertas kerja projek. Sem ni lain lagi, kena upload kertas kerja & learning contract. Tak payah nak print lagi. Jimat kertas. Jimat duit. Hihihi  :)


Rindu makanan kat rumah.


Rindu nak masak masak bila tengah hari.


Rindu nak semua lah pasal makanan kat rumah.


(",)  Sabar je la. Bulan April nanti baru cuti seminggu. Huuuuu~ 



Awak suka saya tak ?  


Jawab jangan tak jawab. Sebenarnya, tengah baca novel tu. Novel karya Melur Jelita. Serius best. Tak rugi lah beli. Tebal tau, 1056 mukasurat. Baca buku pelajaran, asyik ngantuk jer ye. Tapi, bila novel tebal tebal, boleh plak tahan mata. Pelangi oh Pelangi  !


  
 


Dalam proses nak habiskan novel tu. Nanti dah siap baca, Pelangi review tau. Bila lenguh mata ngadap novel, layan drama korea plak. Dream High 2. Best best  :)


Awal awal sem la boleh rilex sikit. Hihi :)


Korang, meh la terjah SINI. Terima kasih daun keladi  -,-


xoxo
kiss and big hug

26 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

dream gihg satu pon akak tak sempat layan abes...

* anyway..cute la daniel henry tu

ReeneeRaaid said...

rajinnye baca novel. sy mmg jenis malas nk baca novel. tunggu orang buat sinopsis je. huhu!

onie said...

saya punya novel gelak tergolek tak abih baca lagi ni dah beli novel baru,parok la gini,haha

hazanis said...

Wah cik pelangi busy sekarang...hehehe

Ros said...

Salam ziarah....

kura said...

amboi.. rilekss nya d awal sem yee. hehhe

cIk JanNah said...

tebal kan novel tu. jannah tak beli lagi sbb tkt tak mampu nak menghabiskan baca. huhu

Lea Isnawi said...

bace novel sanggup je kan
bace note setebal novel
hampeh

haha

Abg Stalker said...

sy suka awak pelangi!!sbb awk ada byk kaler :D sabau ye nak,april x lama je lg. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..tebalnya novel..

alahai..rindu plak kat fmly ni..

fnd said...

1000 mukasurat dah mcm bc dua bijik novel

hamzah ian said...

haha, novel lama dah aku tak baca.. hiohoho

syahirah said...

fuyyoo !! bila la nak beli novel ni ? :(

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

fifi pernah baca novel. masa darjah enam. tu pun kwn yg paksa suruh try baca. tebal sgt. haha. tapi skrg makin minat baca novel. smbil belajar bahasa. Both english and malay!:)

Syazwan Che Deraman said...

smart gewe dio!

wan tak berehi baco novel.
panje dekpong!

cahaya iman said...

sy pon suke bace novel.. anyway singgah sini ye.. :)

Ms Fai said...

akak dlu pun masa belajar suka layan novel. bila baca novel mata ni memang tak ngantuk. hihi... wah, mcm best jer citer korea tuu... dh lama tak layan citer korea...

Ms.Siti said...

Novel tu memng tebal. tp kan tersngtla best citer tu. xbosan bace bnyk kali pon.hehe.

salam kenal cik pelangi..:)

follow awk :)

J.Syazwana said...

study lah oi.
hahahahah !

Boni JLL3 said...

best ke nobel tu?

aReLaN said...

my girl puas cari novel ni hari tu.nasib baik la jumpa gak last2 kat MPH alamanda.tempat lain habis.yang lawaknya,bila si dia suruh saya tanya kat orang kedai,mesti orang kedai gelak. mesti orang kedai tu pikir pe kes la budak ni tanya camtu kat dia.hahaha

Mr.Clive said...

review jangan tak reviewww!heeez~

Namee Roslan said...

oh laki tu..saya suka laki tu. haha. wow novel..boleh buka sewa untuk novel ni. hehe. saya berminat nak sewa. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe.. masa belajar dulu.. kalo susah sgt nak baca buku bab pelajaran nie..

akan membayangkan buku tu mcm novel.. kena kasi jatuh cinta.. hehe

~azillakhalison~ said...

adat la tu...bace novel smpai golek2 atas katil hehehe

jieha said...

jieha pon suka jugak baca novel . berbaloi kan kalau beli memuaskan hati kita even mahal sekalipun :)

Related Posts with Thumbnails