Tuesday, November 2, 2010

awak, saya kangen pada awak.

.Assalamualaikum dan Salam Peluk Cium kat Pelangi Chenta.

yeaa. yeaahh. akhirnya, dapat jugak bermanja-manjaan bersama kekasih hati a.k.a. pelangi chenta. dah banyak hari tak skodeng kat sini. waa banyak rindu sama luee ! heee~ *tetiba jerk kan. mood sekarang sangat happy. leh katakan DOUBLE HAPPY. adakah double happy?? kan kan kan. double cheeseburger adalah. heee. takpe, bukan selalu aku nak mengarut camni. rindu auw jari jemari nak menari-nari kat lappy sayang ni. akhirnya sudah merdeka kan diri untuk sem 1. baru sem 1. huu *buat muka suram (sumpah tak cantik). haaa! (aku memang tak cantik pun). bila lah nak akhir dari tahun 1. cam tak best jadi bebudak (junior). nak jadi senior. bajet cool jerk kan. biar la, asal hati gumbira. hop hop horreyyy ! sangat penat hadapi final kali ini. exam tak gap mana. memang tidur pun tak berapa nak cukup. comfirm balik rumah nanti. aku nak topup balik tidur. boleh kah????.. heee



01. 11. 2010 
fulamak ! dah masuk bulan november. cepat kan masa berlalu. dah nak dekat akhiri tahun 2010. aku suka sangat bulan nie. (ada makna nie. heee). tadi, akhirnya dapat juga ngap satay sebelum balik kb. alhamdulillah. syukur. thanks kengkawan sekalian, cik tira, cik rina dan cik tia. sangat best bersama korang. gelak tak hengat dunia. perot malam ni sungguh padat. giles banyak makan. syukur lah weii. rezeki, so, makan jewla. heee~ dah tak lama dah kat bangi ni. nanti balik kb. tak sabarnya. kangen sama mama ! kangen masakan mama. walawehhhh ! masakan ibu kan yang terbaik sekali di dunia. dekat 6 minggu akan membesarkan badan kat rumah. sangat suka. heee! jangan marah yew. ala, bukan selalu dapat makan best-best. nanti dah balik kolej. terpaksa makan masakan kureng best. kadang-kadang tak masuk dengan selera perot. *memang demand tol lah. kan3. bab makan kena perkotak katikkan. sangat penting itu punye tajuk kan. 


.anyway, nak ucap tahniah kepada KELANTAN yew. bangga seh jadi anak jati kelate.








awok semo ! sayo anok jati kelate ! 

kepada sesapa si bunga dan si kumbang yang telah menjadi follower ku. trimas ku ucapkan ye. yewla. tuptup buka si pelangi chenta, duk bertambah follower. thanks korangg ! walau tuan blog tak update, korang masih berjalan-jalan kat pelangi chenta walau tak dihidang dengan milo sejuk. hee. kalau nak. pergi buat sendiri yew. hehehe. oke lah. setakat ni dulu untuk kali ni. kalau teringin nak melontarkan lagi kata-kata, akan ku berkunjung ke entry baru. take care. have a nice dayz !


nota kaki : basuh kaki sebelum tidur. pastu baca doa. good night. sweet dreams kaliann!

.bye.

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

RAWSHADE said...

LAWATAN DARI GENGBLOGGER..

Leh tlg Rawshade x cener cara nak ping blog..
Tlg eik..

Dah follow blog ni..

~eZmALiZa~ said...

huhuu..rindu yer??

btw, sonok gile kelantan menang!:)

laskar rainbow said...

rawnshade : ouh..senang jerk la...pergi kt rumah. so.dapat lah ping blog...

laskar rainbow said...

ezma : rindu la...ehehehe...;p
sonok napew haa ezma..ngeee~

Related Posts with Thumbnails