Monday, November 15, 2010

jom JOIN - AWARD BOOMBASTIC BLOG !

.Assalamualaikum dan Selamat Pagi Rindu.

p/s : rindu pada sang punya hati di sana. noktah. ehek ehek. *dah start nak miang. maaf.
 ni start nak mencuba nasib. ehee! jom kalian join !!


♥Jadi follower blog USTAZ  klu tak nk pn tak pa...tk ada pksaan ok^_^
♥Copy pic kat ats ni n linkkan dengan (http://www.mencariisteri.blogspot.com)....bt satu N3 yang MELETOP..(letak katside BAR JGK)
♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...komen N3 ni..tngl kn link yg korg bt..supaya sng kerja USTAZ dan tag 3 kwan...untk N3 BOOMBASTIC ni!!!....tu jer!!!
cik nad
adek syafiqah
cik rara

TARIKH : 13 OKTOBER 2010 - 31 DISEMBER 2010 
♥ pemng yg bertuah akn d plih oleh juri PROFESSIONAL (level master) !!mari mari ada hadiah yg sngt cute pda yg bertuah...hadiah apa...tungu!!USTAZ akan bg tau dlm jngka msa sbln ni..jeng jeng jeng!!! good luck semua!!!

xoxo
kiss and big hug

2 comments:

James Buns said...

kalau hadiah sebuah jam tangan licon.

baru la gua rasa berbaloi-baloi.

ha..

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

byk blog saya tgk dah issue mcm2 contest n award..cuma saya blm pernah join mana2 contest or dpt any award lg stakat ni..hrp2 hadiah pun biar grand sikit..maybe lebih ramai blogger akan tertarik utk join or buat yg the best kat blog masing2...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Related Posts with Thumbnails