Monday, November 8, 2010

sayang dan rindu.

.Assalamualaikum dan Salam Ceria.


tadaaa ! aku kembali berkarya dengan megahnya. *perasan. hari ini dah 8november2010 dah. cepat betul masa berlalu kan. ingat lagi aku sampai kat rumah 4november2010. bosan jugak duk rumah sorang-sorang. takde geng. memang siot jugak rasa. makin membesarkan badan. jangan jadi belon sudah. dah la badan macam ni, kalau jadi belon. makin meletop letop kot. hahaha | dah la duk rumah asyik nak makan aiskrim jerk. mana tak jadi belon badan ni. makan jerk kerja. kalau duk uni, makan tak selalu mana. ni duk rumah, perot mula bersorak-sorak dapat makan sedap-sedap. oh yeah. duk rumah time cam gini, biasalah sentiasa dengan khayalan dan angan-angan kosong. bukan cam tin kosong okey. tapi, angan-angan yang akan membentuk impian dan matlamat kan. *giles terbaik punya statement. heee | kan tengah cuti cutian ni, bebudak sekolah masih pakai baju sekolah di waktu pagi. so, maknanya aku jadi gbs (geng budak sekolah). rasa nak simbah jerk cat kuning atas dbk(myvi). biar jadi cam bas sekolah. hee! kat rumah cam biasa lah jadi driver tak profesional. takpelah. leh bermanje-manjean dengan si putih. really miss u. lama betol berpisah dengan si putih. kalau biasanya, sehari dua dah naik rindu. sekarang terpaksa tinggal lama kerana diri ini meneruskan perjuangan ku sebagai pelajar. tapi hati ini masih rindu kat si putih tau. 

duk rumah, melayan tv jugak peveret hati. banyak cerita yang dah miss kat tv kan. sekarang suka gak melayan mari menari. ofcoz lisa surihani chantik menarik dan tertarik kan. hehehe | kalau kat uni pun selalu usha youtube, semata-mata nak tengok mari menari. hehe | bila dah jauh pasti hadir perasaan rindu kan. chewah! bila aku dah mula berperasaan. macam ni lah. kalau ada yang dah loya semacam tu. stop kat sini lah. tak payah nak gedik-gedik baca lagi. hahaha | amacam dengan header yang buruk lagi macam sampah kot. aku ni tak kreatif pun. nak melayan potoshop macam dah jadi malas. potoshop macam dah tak sayang aku. dulu-dulu ada lah perasaan sayang kat aku kot. sekarang macam nak pandang pun tak nak. ni mesti sebab aku dah lama tak jenguk-jenguk dia. tak datang cubit dia la. tu yang dia tak mau sayang aku macam dulu. sedih jugak macam tu. tapi, aku akan try the best menjadi kekasih hati mu kembali auw wahai potoshop ku sayang. tak nak dah tinggal-tinggal kau dah. kau tetap di jari. opss! di hati lain plak jadinya kan. macam lah leh kahwin-kahwin dengan potoshop. aku nak kahwin dengan manusia jerk. hehe | *giles gatal campur miang keladi. wahai potoshop ku sayang, dulu aku student diploma, sekarang aku student degree. kau kena faham tau, jangan buat sombong dengan aku. kalau tak, aku sepak-sepak kau. padam muka ! heeee.
 
.saje jerk asah bakat balik bersama mr potoshop.

inilah cinta. *mata penuh dengan love love love. (maaf lah aku tipu jerk). heee. sebenarnya tu tajuk lagu lah. tetibe tv pasang lagu tu. best jerk dengar. lagu rsvp by maulana pun not bad. *giles best. sampai aku pernah repeat sampai dalam 30 kali. macam tu lah perangai aku kalau nak tau. bila dah tangkap cintan dengan mana-mana lagu. pasti repeat jerk kerja. kalau sesapa kenal rapat dengan aku, dia tau lah. heee. dan suka pasang kasi bingit. buat pe pasang slow-slow. takde feel kata orang. hehe | ok lah. mau akhiri warkah berlagu pelangi ni dahulu. ada masa, ada feel, aku datang kembali. hehe. jaga diri semua. 

.bye.

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

~eZmALiZa~ said...

alamak..comelnyer wanie.. :) tahniah...kamu mmg pengguna adobe photoshop terbaik..nak blajar dgn wanie la...

p/s:cantik gile header baru wanie.. :)

laskar rainbow said...

uwerkkk~ xcomey pun~ werkkk! perli wanie eak? hehehe...mana ada pandai maen potoshop~ ngeee!!

chantek? alahai..simple jew tu...

Admin said...

Salam Blogger,

Bagus entry ini.. winkwink...

Admin BloggerCrew
http://bloggercrew.in-malaysia.org

laskar rainbow said...

salam blogger.

heee! thanksx ^________^

Related Posts with Thumbnails