Sunday, November 14, 2010

cuti cutian itu bikin jadi belon.

.Assalamualaikum dan Selamat Pagi Cinta.


chewah ! selamat pagi dah kan?? dah pukul 1 lebih. mana kata malam tu, celik mata luas-luas pastu tengok jam kat dinding tu cepat. hee *kes memaksa. dah lama jugak kot tak update pasal life kan. asyik duk update pasal award la. pasal tag la. macam-macam kan. alahai. lagi pun sapelah si pelangi ni di kalangan korang kan. takde effect pun kan kalau pelangi tak muncul. *ayat pasrah. jangan lah nak tangisi eak. kan dah update ni. kalau korang tak suka baca pelangi membebel pun takpe. tak paksa pun korang cintai bait-bait luahan ini. cececece.. apa aku mengarut pagi buta ni. dah la menaip tunggang terbalik. selalu jari menari dengan lemah gemalainya. tapi kali ni. macam tak berapa nak betul. jari sapu ubat gamat. nak menari pun tak berapa selesa. kesian jariku. tadi, kacau si meow tidur. last-last dia betapa geramnya. dia tunjukkan super power dia. haishh! aku plak macam tak sayang jari, duk kasi dia tunjuk kuasa dia yang tak seberapa tu.berdarah la jugak ni. tapi takpe, dah biasa dah bab cakar mencakar ni. memang hobi sampingan ku adalah kacau si meow tidur. hee. suke tengok si meow tidur lena. pastu kacau dia dengan main tarik-tarik misai panjang dia tu. pastu pegang ekor dia yang runcing tu. nakal kan. tak ketinggalan main gosok-gosok kat kepala dia. memang dia tak boleh tidur macam tu. heee! ala, dia cakar takde la kasar mana. cakar manje-manje katakan. kucing ni sebenarnya manje tau. =) ke tuan dia manje ??? tak tau. no komen ! heee.

panjang plak kali ni. dah la jari kepedihan menahan lelehan ubat gamat. tapi aku dah sapu kasi bersih dengan encik tisu. kalau tak, memang lappy aku habis la bau ubat gamat. loya tekak dibuatnya kalau lappy bau ubat gamat. hee. lau bau perfume takpe gak. kan.kan.kan. =) 


fuh ! cuti-cuti ni. mungkin badan ku bertambah inci. omg ! tak nak ! tak nak ! heee. selalu kat kolej makan sekali sehari. ni kat rumah, berkali-kali. alamaknya seluar tak payah pakai tali pinggang. siot tol. jangan lah macam tu. tak sanggup jadi belon. nanti cam mana nak pakai baju kawin yang cantik-cantik kalau badan macam belon. haha | *asyik-asyik fikir kawin. belajar tak habis lagi. adusss ! 

bagi sesapa yang selalu berkunjung kunjungan di sini. pasti ada rasa kelainan kat pelangi chenta. hari ni tak tau semangat apa aku ada. rajin bebenar duk ngusha pasal nak buat icon pada title post. pastu delete chatbox lama. ganti dengan chatbox baru yang comel. comel padahal sebab kaler pink jewla kan. aku ni bab pink. memang semua cantek. heee! lagu pun mendayu-dayu. best ni kalau buat sesi mari menari. heee | oke lah aku akhiri kat sini juadah berbuka puasa buat kali ni. eh! silap. akhiri bait-bait dari hatiku yang tulus lagi suci *perasan betol. thanks sesapa sudi singgah ke pondok pink aku ni. semoga gembira selalu. selamat malam dan sweet dreams semua. jangan selubungi hidup anda dengan pink. sebab aku sorang jerk boleh. hee. gurau jerp.tata.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

7 comments:

g0m0k9enDek said...

duk rumah syaratnya mmg kena membesar. sila ikut!

Amirrah Zawani said...

i pun suka makan byk kat umah.. :D

laskar rainbow said...

gomok9endek : eheee! alahai..wajib ke kena ikut nie? heee~

laskar rainbow said...

amirrah : heee~ yeke dear? =)

James Buns said...

besar itu lumrah.
kurus itu pasrah.


tumpang berak.!~

geekz36 said...

besar ke kecik xde hal punye, janji happy

laskar rainbow said...

james buns : ahaks! macam-macam larh...;DD
huishh! tak bek berak merata...

geekz36: heeee! ermmm...mmg hapy..nmpak makanan mmg hapy

Related Posts with Thumbnails