Friday, November 5, 2010

pelangi kembali.

.Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.


wah ! punye lama tak berkunjung ke pelangi chenta. rindu rinduan dibuatnya. emuah emuah emuahh kat pelangi chenta. heee. dengan nada yang penuh bersemangat dan senyum sampai sakit pipi. nak tau kenapa hati penuh bunga-bunga senyum. (ada jugak ke bunga-bunga senyum???). heee. | disebabkan aku berada di negeri cik siti wan kembang. mana tak heppy bila berada kt rumah. punyelah hati girang lagi riang. sangat heppy. auwww!

aku sampai dalam pukul 5 lebih pagi (4november2010). pagi-pagi mama dah ajak pergi breakfast kt kopitiam. ngap roti telur. yummy. sedap jugak melepak pagi hari camtu. heee. kami bertiga (papa beruang, mama beruang, anak beruang). haha | sejak bila jadi beruang ?? haaa. tetibe copy dalam citer korea (full house). heee |

entry kali ni, aku nak sebarkan something. korang nak tengok tak. kalau tak nak. tak payah tengok lah. tak paksa langsung. aku nak orang ikhlas di hati. chewah ! bukan nak sebarkan ajaran sesat ke hape. tapi nak share gambar jewk. haaa | gambar time aku bersuka ria bersama si teman. berjalan sakan lepas exam. puas ati. sampai lenguh-lenguh kaki dibuatnya. takpe kan, asal hati puas dan asyik tersenyum. oh yeahhh ! dari jalan tar. habis pusing dekat jalan tar. singgah solat kat masjid india. pastu melepak makan-makan kat sogo. time makan tu, siap lagi merancang nak pergi klcc. haa | dah la time tu dah lewat. so, apa lagi. cepat-cepat bergegas ke lrt. heee~ amik train ke klcc. sampai jerk sana. beli tiket wayang movie cuti-cuti cinta. not bad la movie tu. romantik gitu kan. antara farid kamil dengan nora danish. dah la jalan cerita dia tak boring mana la. ada part yang lucu. hee | lepas tengok movie. menuju ke lrt dan sampai ke kl sentral terus naik ktm balik uni. alhamdulillah selamat sampai. kami pergi bertiga tau. cik rina, cik tia dan cik pelangi. jom tengok picture kami yang berposing tak hengat dunia. wahahaha...

.klcc time.








hanya itulah gambar-gambar yang dapat ku upload buat kali ini. sebenarnya berlambak-lambak gambar yang diambil. biasa lah gadis suka bergambar. kat semua port nak tunjuk emosi diri. haha | setakat ini dulu buat masa ini. bila ada hati mau bersasterawan. so, aku kembali berentry. hehe. take care. pada yang sudi kunjung mengunjung blog pelangi chenta. tuan blog mengucapkan jutaan terima kasih yew. tak main dah ribuan. jutaan plak kan. hahaha | heppy deepavali kepada penganut agama hindu sekalian.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

5 comments:

cendera jiwa said...

jalan2 mmg seronok

laskar rainbow said...

hehehe...tuela..mmg seronok...

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

PuTRiTeDDy said...

pelnagi..!ptri singgah cni :) chumelnye pixcha :)

laskar rainbow said...

putri : iyew sayang...tp lau amek gune dslr lg cun~ huuuu~~~

Related Posts with Thumbnails