Tuesday, November 16, 2010

rindu serindu rindunya.

.Assalamualaikum dan Selamat Pagi Rindu.

nota seluar tidur pink : ahaa, malam ni pakai seluar tidur pink, saja nak hebohkan. hehe | maaf title macam miang banyak. selalu miang sikit kan. peace !

tarik nafas panjang. alhamdulillah masih lagi bernafas di bumi yang penuh dengan macam-macam sampai tak terkata. ni sesaja nak post entry paling gatal dalam sejarah. mungkin ada lagi kot entry miang keladi akan datang. wait and see lah ye. wahaha | dalam 2 3 hari ni aku duk menyulam airmata. kalau duk tadah. boleh kot segelas. bukan nak tunjuk lagak boleh berlakon okey. tapi, pasal drama korea punya hal lah ni. part sedih. aku turut nangis. memang perempuan tak lepas dengan airmata bila layan part sedih kan. kalau perempuan tak mengalirkan airmata tu, tak normal kot. ehek ehek. gurau jerp. sekarang aku duk sibuk layan drama "Cinderella Sister". tak habis lagi. dah episod 19. ada satu episod lagi. tak sabar nak habiskan. nak tengok ending dia cam mana. cerita tu not bad lah. jalan cerita yang menarik tertarik kau memang the bombastic. ahaha | mengarut da..

dah ari selasa kan. esok dah raya. so, bila raya. tak dapat nak berkunjung makan daging kat blog korang. maaf lah. adat beraya. so, balik kampung halaman. no internet. no laptop. conclusionnya, naik bosan makan daging. bikin perotku makin membuncit macam belon yang kat udara. *bayangkan lah. haha | bila muncul hari raya korban. memang hidangan semua berasaskan daging. nasib baik muka tak jadi macam lembu dah. ala, tahun ni. takde baju raya korban. terpaksalah pakai baju raya aidilfitri aritu. lagi pun, kat uni tak pakai mana baju kurung dah. hehe | paham-paham la. tak payah duk kalut nak buat baju kurung dah la. kalau tak, selalunya bila nak masuk sem baru. mesti ada la baju-baju yang dijahit. ehek ehek.

hey kacak ! 

eh eh ! tersilap kata plak. bukan nak berlagak kacak okey. ke memang kacak pelangi ni ?? haha | saje jerk nak tampal satu photogedix yang telah aku godek-godek tadi. duk main gradient la. macam-macam. hasilnya tak seberapa. cuma aku perlu mencintai adobe potoshop kembali. chaiyok chaiyok !! wokeyh lah. mau the end kan entry kali ini yang sungguh miang keladi campur miang apa lagi eak?? entah la.. ehek ehek. take care.
.buruk lagi ugly, sapa sakit mata, tutup mata dengan bantal busuk eak.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

James Buns said...

betoi-betoi gua tersadai berlandaskan dinding rumah.bila baca entire lu dengan alunan back up singer.

=_=

diriku said...

slmt mnyambut aidiladha..mkn daging byk2 baru best..he2

laskar rainbow said...

james buns : ape pasal le tersadai..?? hek3 ;DD

laskar rainbow said...

diriku : selamat mnyambut aidiladha jugak~ xleh makan daging byk2..jdi belon

Related Posts with Thumbnails