Sunday, November 28, 2010

award dan award. thanks ;)

.Assalamualaikum.

1st AWARD :

thanks Cik Enna Banana ! memang Cik Pelangi obses dengan warna PINK. 
dapat plak award camni. double happy dibuatnya.
sebelum nak double double happy. kena jawab soalan ni dulu.


1. kenapa suka pink??(3perkataan)
pink itu comel

2. bagitaw siapa pemberi award dan link
cik Enna Banana yang double chantek !
thanks again dear
 
3. pastikan font pink!
okey okey. kasi PINK font kan. 
kasi mata korang cair dengan semua PINK.
ahaks! sape menci PINK sila jauhi blog ni cepat. ehek ehek
 
4. tag 5 org atau lebih yang blognya pink..sape ye??
sape yew. sesiapa saja yang sudi singgah kat sini. meh la grap this award
just for u.  :)
 
 
2nd AWARD :
 
 
adekah kamuu seorang yg manje ?
manje ?? agak-agak korang. teka lah cepat. kalau betol. aku kasi gula-gula. ehek ehek. *blushing sampai lebam pipi.
 
bilakah kamu mempunyai blogger ?
time kat study kat poly dulu. btw, blog sebenarnya adalah sebagai assgment. so, nak ke tak nak, kena create jugak. lau tak, tak dapat markah. sejak dua menjak pada tu, baru lah aku "jatuh chenta" pada pelangi chenta. eheee
 
apekah perasaan kamuu bile dpt awards ?
perasaan ye?? ofcoz sesangat happy campor nak pelok jerk empunya award nie. thanks sangat-sangat menghargai PELANGI CHENTA yang tak berapa comel ni. 
 
ucapan untok saye ?
anyway. thanks dear sudi kasi award yang comel tu. thanks nellysa lain kali kasi lagi ek. ehek ehek.
 
tag kan bende nieh (klaw rajin) dekad , 5 orunk yg paleng dekad dgn kamuu . 
sesapa nak grap award nie. aku kasi FREE jerk. okey. :)
 
 
xoxo
kiss and big hug 

5 comments:

PhotoGraphic said...

tahniah..walopon lame xnampak pelangi..

laskar rainbow said...

thanks dear;)) rindu sangat ke kt pelangi..? heee

SayaNina said...

hye there...

KimiCnoL said...

sekali dapat 2award..tahniah ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Cicak terbaru??"

laskar rainbow said...

sayaNina : hyeee ;))

kimiCnol : thanks ;)

Related Posts with Thumbnails