Wednesday, October 27, 2010

boleh tak kalau sayang orang tu.nak cakap i love u.


.Assalamualaikum dan Salam Romantik.

aish ! tajuk title sangat romantik tak?? ahaa! berangan jerk kerja, study malas. asyik stado jerk. bila nak berjaya, cemerlang dan gemilang ni. ahaha | first entry ada salam romantik kan. dalam mata penuh dengan bentuk love love love *korang kena tipu. ahaha | boleh ke kuar icon tu dalam mata??? merepek je kan. bila dah tension. banyak lah story yang tak munasabah aku nak create. tak masuk akal plak tu. selamat tengah hari kalian semua. semoga happy bersama yang tersayang tau. tak reti-reti nak sedar, sekarang musim exam pun still nak berblogwalking. aduhhhh ! hari ni kot last aku mengadap blog. nanti aku aktif lepas exam. sebab lepas pada ni, jadual pack giles. memang nak study takut tak sempat mana. so, kena jauhkan si blog pada ku.

dah 2 paper berlalu. : boleh dicakapkan soalan SUSAH sangat. semalam lah yang buat aku naik angin. tengok soalan 1 dah buat muka. tak tengok lagi soalan seterusnya. duk merepek apa ntah dalam kertas jawapan. harap-harap semua ok. takde yang tersangkut. oh no ! no no no ! tak mau weh !!!!

.ni time bersama tia, study untuk lab test 2 programming.
. haaa! cuba tengok, tebal tak mr programming nieyh.

ada 4 paper lagi perlu tempuh. jihad. hahaha | esok paper programming. mantop abis nak kena ngadap buku tebal yang bermuka surat 1575. nombor pun dah cantik. ahaha | ni kena buat peraturan ni. tak boleh study bersama katil empuk. nanti mula lah terlentok dan dibuai mimpi bersama buku tebal itu. tak sanggup nak mimpi pasal tu. wahahaha | oke lah. kat sini saja lah warkah dariku yang tak seberapa. sapa rindu pelangi chenta. tenung jelah bait-bait ku. *hish! takde maknanya ada orang rindu kan. perasan betol.



"bila kau jauh aku selalu rindu
bila kau ada hatiku berbunga"
jaga diri dan senyum selalu. senyum itu pemanis wajah.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

9 comments:

AeNa Helaena said...

goodluck !! ;)

Ieyqa Adam said...

gud luck syg.

faizura rahman said...

dulu sy pun kne blaja c++..susah woo..hehe..gud luck pelangi!

diriku said...

gud luck k =]

LUKISAN PENA said...

good luck for 4 ur final...
do da' best..

ayumi pinkahana said...

gud luck! =)

laskar rainbow said...

aena : thanks tauuu~

ieyqa : thanks auw dear~ cyg kamuuu~

laskar rainbow said...

faizura : dlu belajar eak? ehehehe...ssh jgak la kan...

diriku : thanks :)

laskar rainbow said...

lukisan pena : trimas !!

ayumi : thanks dear (:

Related Posts with Thumbnails