Friday, November 12, 2010

di-tag. thanks princess.

.Assalamualaikum dan Salam Ceria.

yeyeahhh ! arini di-tag plak oleh cik adek princess comey. thanks dear sudi tag cik pelangi. malu i. heee! kalau korang nak jelajah blog dia. tekan jerp kat link nama dia tu. blog yang comey. *sumpah tak tipu.

*apa benda paling penting dalam hidup anda  ?
lappy.n95.k530i.myvi.perfume. ngeee.
*benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri .
speaker besar gedebak yang debab lagi ku sayangi =)

*dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang ? 
kahwin?? alahai. baru jerk tadi tengok wanita hari ini. tajuk plak persediaan hari perkahwinan. *giles gatal campur miang. ala, nak buat kat rumah jerp. tak payah nak membazir nak buat kat hotel motel. tapi nak buat grand sikit la. pewit ! tema eak?? macam ala garden pun cantik. tapi tu semua hanyalah angan-angan. nanti nak kawin cik pelangi bgtau dengan selangjutnya. heee

*adakah korang sedang bercinta sekarang ?
malu-malu kucing nak jawab *blushing.
*berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
sampai bila-bila. forever and ever =) insyaAllah.
*novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
majalah Dara =) 
*antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra ?   
mama kot. sebab kami perempuan. lebih suka kongsi masalah bersamanya =)

*namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang ? 
mama abah dan suami. perghh! suami tu. 

*adakah korang basuh baju korang sendiri ?
kat hostel, tangan yang debab ni lah duk gosok-gosok. tapi bila kat rumah. dah bertukar tugas pada encik mesin. eheek
           *dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi ?
mekah. insyaAllah. tempat suci =) dan korea tetap di hati. 
      *pilih salah satu , peluk atau cium .
amboi soalan. gatalnya. tak mau yang dua tu. nak kawen lehh?? heee
       *beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda .
cute miut, kreatif orangnya (tengok blog pun dah tau), peminat pink =)
*benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ? 
lappy and n95 kot. nanti hidup cam tak sempurna.

*5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :
 inspektor remos - Hujan
jangan bertengkar lagi - Kangen Band
club can't handle me - Florida feat David Guetta
buka hatimu - Armada band
di saat aku mencintaimu - Dadali

*3 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini :


xoxo
kiss and big hug

4 comments:

cik.shabah said...

rasa macam nak buat la tag ni.bole tak?ngeh3 =)

laskar rainbow said...

boleh jerk...xde masalah ;))

suzie rahman said...

adeh..xder shout muncul.tinggal jejak cni

laskar rainbow said...

thanks suzie =)

Related Posts with Thumbnails