Monday, November 15, 2010

award, award dan award.

.Assalamualaikum kalian.

1st AWARD :

tetibe jerk nak grap award-award ni semua. walau line macam siput sedut pun ada. rasa bengang pun ada time duk picit-picit si firefox ni. terasa nak humban dalam bakul sampah jerp. tapi. tak boleh. aku sayang encik firefox ni. tak dapat tandingi yang lain. chewah. puji tu. kembang lah wahai encik firefox.

dah berkulat kot hutang aku dengan cik bulan ni. heee! sorry dear. haa. skunk dah bayar hutang. heee =)

cam biasalah. sebelum nak jadi juara. kena jawab soalan dulu. heee! soalan untuk kali nieyh 


"7 hell thing bout you?"

memang pengeli dengan encik katak. hishh! takde selera tengok beliau. memang pelangi takleh kawen dengan putera katak kan.. heee *kawen jerp kerja. miang sungguh sekarang

bawak kereta tak berkasut / berselipar. kaki ayam lebih baik. haaa. terbaik dari ladang kan.

time nak siapkan assignment ke ape ke yang sewaktu dengannya, memang last minute. takdenya gatal jari nak buat awal-awal. pastu bila dah dekat dengan dateline, mula lah kelam dan kabut. sampai tidur awal pagi. 

bila dah rasa geram atau someone buat pelangi jadi angin barat daya. nak tengok muka pun dah tak selera. tapi, bukan senang nak buat pelangi geram dan tak suka camtu. 

bila musim exam. memang bilik ku sentiasa *berselerak. heee. malu malu malu..

dalam kelas, time bosan dengar lec duk pot pet pot pet. mula lah duk melakar benda yang tak penting. habis notes atau buku, duk conteng sana sini. memang tangan terlalu kreatif camni lah. hee. lukis kartun la, bunga la, lukis pelangi la. macam-macam..
kalau dah tengok benda kaler "PINK" terus jadi cam nak terlentok jerk atas lantai. sebab nak suruh sesapa yang duk kat sebelah tu belikan benda tu. tapi tu hanyalah andaian. tak buat pun. malu weh nak wat camtu kat mall. ingat budak kecik umur 4 tahun ke ni. hee

2nd AWARD :

fuh ! cam orang femes la plak banyak award nieyh. *giles perasan. (tutup muka pakai bantal). gedix semacam jerp. heee. second award nie plak dari cik bulan jugak. walaupun award nieyh pelangi dah pernah dapat sebelum nieyh. pelangi grap jugak la. okeyh. thanks again cik bulan.


1.berikan 1 nick name untuk sy 
Mrs. Pelangi

2.ucapan untuk pemberi award ini 
thanks dear. semoga sihat dan berjaya di dunia dan di akhirat. ngeee!

3.berikan 6fav artis / singer / group yang korang minat 
Wali Band
Kangen Band
Paramore
BEP
HUJAN
Erra Fazira

sesapa yang nak kutip award ni. kutip la. pelangi bagi ikhlas kat semua =)

3rd AWARD :

haa ! sekali update. 3 award duk hutang. heee! yang ni plak baru jerk dapat arini. so, combine sekali semua. senang kan. award ni plak dapat dari blogger ceritasekupang ke dua kupang ke. eh! bukan la. dari blog ceritasekupang. thanks tau sudi hargai pelangi chenta. 


(1) thanks the person who gave u dis award and the link of the person :
arigator yew. harap-harap lain kali. kasi la lagi. ehek ehek. thanks ceritasekupang 


(2) spread the award to 10 bloggers who you like n you think their blogs are awesome :
sesapa yang nak award ni. hamek la eak. pelangi bagi pree of charge. takde kena bayar. tag pun tak payah bayar jugak. baek kan. *haha =D
3.tell 7 things about youself:
gadis ayu. ayu ke wei ??? *kasar adalah. sob sob sob.
memang obses dengan warna PINK. korang jangan lah marah-marah kalau pondok aku ni kaler PINK. takut silau mata korang jerp kan. ehek ehek
tak sabar nak grad untuk diploma punya. next year tau. korang nanti kasi lah bear dengan bunga kat aku eak?? pastu nak snap photo banyak-banyak. *buat kenangan katakan. gedix! heee
memang suka pakai bedak baby. biar lah badan besar macam belon pun. ala, nak wangi cam baby jugak. apa salahnya kan. eheee =)
kalau tak online dalam sehari. macam ada something wrong somewhere. so, aku dan internet dak dapat dipisahkan. bak kata pepatah melayu. air dicincang takkan putus. 
 suka makan aiskrim. ada ku kesah badan ku macam belon dah. tapi still peveret dengan aiskrim. yummy. terliur la plak malam-malam nieyh. 
 bila study. selalunya buku baca aku !! amacam?? hebat tak?? heee 

xoxo
kiss and big hug 

2 comments:

ceritasekupang said...

terima kasih... ^_^

laskar rainbow said...

sama2 kaseh ;)
thanks sudi kasi award :)

Related Posts with Thumbnails