Friday, November 12, 2010

award. thanks cik bulan.

.Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

hephep horey ! dua tiga hari ni, asyik rezeki murah jerp cik pelangi. asyik dapat award je. thanks ye pada cik Bulan. tak sangka cik bulan sudi kasi award kat pelangi chenta yang tak seberapa ni. *senyum kambing.

dapat award pun kena settlekan soalan ni dulu. heee! =)

"senaraikan 5 perkara yang indah dalam hidup anda"

Adanya mama abah dan family yang tercinta dan tersayang. susah senang kami bersama. walau banyak dugaan kami telah lalui. semua itu ujian Tuhan untuk kami. kami tetap teguh bersama. 
 
 
Bila pergi melancong bersama dengan family. tu paling banyak memori manis dalam life ni. family kita orang memang suke habiskan duit dengan melancong. heee.


My lovely abah belikan myvi cute lagi puteh semerbak. boleh buat pergi merayap mana-mana. tanpa menyusahkan mama hantar =) thanks abah. 




Bila abah dengan mama tersenyum manis pabila tau cik pelangi dapat futher study untuk degree.*terharu.




Merasakan family kami adalah yang terbaik sekali dalam dunia. syukur dengan dikurniakan dalam keluarga bahagia. insyaAllah akan menjadi anak yang soleh. =)
 
nak tag. sapa bertuah nieh. jeng jeng jeng :



cik ezma sayang. 


=)




















xoxo
kiss and big hug

10 comments:

mamaaerish@eb said...

wahhh... tahniah yer... ;p

laskar rainbow said...

hehehe..thanks mama (:

NuR 'aQiLaH said...

wiwit dpt award............... :D

laskar rainbow said...

ngeee! rezeki org kata....hik3

alexa yussida said...

salam cik pelangi kalerpul...:)
maceh..foloe u back pelangi..hehe
mencapab kat sini sbb shout mix cari gaduh xkasi saya tulis kat situ..huhu

Schajar McFlurry said...

jalan2 bel0g sebentar.. dan f0ll0w kamu =)

laskar rainbow said...

alexa : thanks dear =)

laskar rainbow said...

schajar mcflurrY ; waduhh! terasa nak makan mcflurry plak..hehehe..anywy..trimas auww =)

suzie rahman said...

wah sweet nya award ni

laskar rainbow said...

heeee =)
sweetkan ^_^

Related Posts with Thumbnails