Saturday, October 2, 2010

love both of you.

.Assalamualaikum.

mood : tengah kesejukan. menemani mr. comfeter. (sungguh selesa)
song : blink 182 - i miss u


fulamak. giles bersemangat this morning duk bermanjaan dengan pelangi chenta. first time kot update di pagi hari sebegini. mungkin sebab terbangun awal plak today. walaupun hari ini weekend. pelik dan ajaib tak. cuaca dan keadaan bumi di ukm sungguh selesa. sejuk sungguh. memang perlu bersama mr. comfeter. thanks mama abah belikan eak for only girl. i love u so much. ok. today, i want to story about this week. minggu yang penuh dengan mungkin busy sikit kot. friday yang lepas (24september). alhamdulillah berakhirnya mid term. sangat syukur. walau dalam hati ada gundah. biar pun one of the questions untuk programming aku tak buat. kuang kuang kuang. (26september) kuar jalan-jalan pergi metro kajang. sungguh happy.thanks dear. miss that moments.


minggu kuliah. seperti biasalah kan. ada masa busy. ada masa rilex. tapi minggu ni, ada kelas ganti untuk statistik. 3 jam. dekat pukul 7malam baru habis. penat jugak la kan. dengan krisis air kat kolej. membuatkan tak dapat nak cuci kain. nak mandi dengan sempurna pun tak dapat. terpaksa bangun awal pagi untuk mandi. kalau lewat. kena tunggu turn. so. bangun jela awal. tapi, krisis air membuatkan diriku tension jerk. memang susah nak hadapi jika krisis air berlaku. sapa yang suka kan ada krisis air. nasib baik takde superman. kalau ada, dah lama suruh dia bantu. waka waka. eh eh. *nyanyi plak dah*.


.makan time.asyik makan. best moment of u all. nie kat pusanika ukm tau. menarik kan kedai dia.


arghhhhhhhhhhhhh!!! hari tension sekali. pabila my lovely rosak. sapa suka kan. uhuu. sangat rindu si dia kejutkan di pagi hari. disebabkan. dekat 3 tahun sudah kami bersama. tak sanggup nak berpisah. esok harinya. pergi warta kat bangi. pergi bawak my lovely tu kat klinik. alhamdulillah sekarang sudah sihat sejahtera. semoga beliau sentiasa sehat. tak mahu sakit-sakit lagi tau. pabila pergi warta. thanks tira belanja kita orang makan kat rasa mas. hari khamis. memang seperti macam hari makan sedunia kot. banyak giles makan hari tu. petang tu kan kelas ganti untuk statistik. prof plak buat jamuan hari raya. makan plak lontong. adoiya. perot padat giles hari tu. haha | malam tu plak siap tidur awal. haha |

.jari jemari kami. semua tak sabar nak makan katakan.

.rina.wanie.atia.

.tira.rina.wanie.




disini sudah warkahku. nanti ada feeling nak berblog. akan ku kemari kembali. see u. take care. sape yang sudi baca warkah ku. thanks a lot dear. have nice day.

.bye.

xoxo
kiss and big hug




Related Posts with Thumbnails