Tuesday, October 5, 2010

chenta dalam hati.


.Assalamualaikum dan Salam Sayang.


.thanks pada photocapture.

tersenyum dengan 1001 penuh rahsia.  haha | okey tak aku tersenyum seperti itu. bukan nak cakap aku sorang ada bibir boleh senyum-senyum. walaupun senyuman ku tak secantik siti nurhaliza. haha | tapi aku bangga weh sebab Tuhan kurniakan rupa ku begitu sempurna. cukup mata. cukup serba serbi. syukur. maaf melalut apa yang tak penting plak kali ini. tapi tajuk entry kali ini boleh dikatakan jantung berdegup kencang. sumpah tipu. mana boleh berdegup kencang. nanti cabut la. kan kan kan. hahaha | dengan muka bangun dari tidur, update blog lagi baik (walau dalam kepala otak sebab dah bosan tahap cipanzi) wahaha | hari ni pun kelas satu jerp. kelas math cancel. yang tu paling digemari. bila nak jadi best student la kalau macam tu. (perasan !) maaf ye kalian semua. dalam pukul 10 lebih pagi tadi dah berada kat bilik. sangat seronok. dan tibanya dengan hobi. haha | bangun pun sebab hujan lebat. baru teringat pasal kain dijemuri. memang waduhhhhh ! semua lencun abis lah. terpaksa lah tinggal kat bawah lagi. tak boleh nak angkat. 
.kakak.mama.

sangat lah happy sangat. sumpah happy. senyum penuh makna ni. (saja nak berlagak). hahaha | kalau tak suka aku senyum. tak payah nak buat muka ke apa. dah Tuhan dah kasi muka kat korang semua. so, ikut lah nak apa kan. what ever ! (cara gedix). sangat bersyukur. Tuhan bagi masa untuk aku peluk cium my lovely mama. i love u so much. mama datang kl. (4oktober2010-isnin) sanggup ku gagahkan diri ke sana. walaupun terpaksa ponteng kelas. maaf ye kalian. aku bukan nak jadi makin nakal. tapi memang dah nakal. luangkan masa bersama. sungguh indah. walaupun tak lama. tapi sungguh bermakna. coklat yang mama bagi sayang nak makan. tengok .... air mata tercurah di pipi dah. memang sensitif kalau imbau memory sal mama. rindunya. dalam hati nak jerp balik kota bharu. tapi fikirkan tanggungjawab sebagai pelajar kat ukm masih tak selesai lagi. masih perlu berada di sini. 3 tahun. insyaAllah. doakan kejayaan ku yew. terima kasih. dah la tak lama lagi dah final exam. cuak sangat. macam baru jerk masuk uni kelmarin jerp. tuptup dah nak final. 
.geli geleman. tapi best.

hujung minggu pun keluar lagi. melencong jerk kerja. hilangkan kebosanan di bilik. biasalah, dah kaki suka berjalan. (memang lah kaki berjalan, tak kan kaki ni guna untuk makan plak). wahahaha. hepy jerk hari itu. walau penuh makna tersirat. thanks dear. 

.bye.

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails