Friday, October 22, 2010

jari jemari kaku.

.Assalamualaikum & Salam Ceria.

wachaaaa ! hai hai semua !! harap kalian sehat. alhamdulillah diri ini sehat. syukur. haaa! nak story mory pasal today. pagi tadi, ada lab test programming untuk kali ke 2. damn ! susah gilesss! bagi aku la. aku dah la naik nyampah nak mengadap benda alah tu. tapi, kena belajar jugak. naik fening auw kepala ni. duk fikirkan pasal coding tu. nasib baik kepala tak keluar asap lagi. kalau dah keluar asap. ofcoz terbakar dah tudung ni. lab test tu ada 4 soalan. semuanya macam hampeh jerk. tawakal jerk. tapi semua soalan aku pakai hentam jerk. betul salah itu lain cerita. daripada takde jawapan langsung. markah kesian pun aku tak kisah dah. asal ada markah. wahaha. nak kata study. hampeh la. study macam main-main. sebab naik tension tengok contoh soalan lab test. terus jadi arghhhhhhh! *paham-paham lah. hahaha. terus dah give up. berakhirnya satu penyeksaan. next week ada lagi.

next week lagi mencabar kot. tapi lab test lagi menakutkan kot. dah la lab test 2 kali ini adalah 20 markah. berapa jerk aku dapat. buka soalan, terus tergelak. dah agak sejak semalam lagi apa yang akan berlaku. kuang3x. kata dah say goodbye pada blog semua. tapi masih bermanja. apalah saya. cakap tak serupa bikin kan??. alahai. bukan pe. nak hilangkan ketension. perlu luahan perasan. hahaha | 

tinggal berapa hari jerk lagi nak tempuh final exam. 25hb oktober. hari ISNIN ni. ingatlah wahai diri ini. kenapa lah tak mahu sedarkan diri. bukan nak kata diri ini tengah pengsan ke apa. tapi masih bersuka riang tanpa nak dekatkan diri pada buku-buku yang tersusun dengan meriah di atas meja. bila nak start berdating bersamanya pun tak tau. doakan aku RAJIN tau. haha |

.have a nice day.

OMG! nasib baik lah khabar berita yang diterima this morning tak betul. khabar berita pasal final exam ditangguhkan sampai berapa haribulan. punyalah dalam hati penuh cuak. tiket semua dah siap tukar dah. takkan nak tukar lagi (tuelah yang bermain di minda). akhirnya. berita itu untuk pelajar foreigner. syukur! tak ingin macam tu. buat tension duk sini lama semata-mata nak tunggu tarikh paper yang lambat. hoho | hati ini meronta-ronta nak balik kb dah. merindui mereka. 

orang nak exam. tapi masih goyang kaki dan jari jemari masih menari-nari di keyboard. haha | siap melayan movie "Step Up 3D". best movie tu. pasal dance. dance like friends. memang terbaik lah tarian dia orang time perlawanan akhir. dressing pun fuh! that girl also so pretty. *terpikat. opss! haha | tipu jerk aku terpikat. jangan duk percaya. saja nak cakap. suka-suka. noktah.

malam yang bosan lagi bla bla bla.... nak study malas. aduhhh! bila nak rajinnnnnn! uwaaaaaaa. dah la duk alone. jadilah makin pemalas. hahahahaha.... okelah. nak kemas-kemas bilik. nampak sangat berselerak. sakit mata duk pandang meja penuh dengan barang-barang yang tak tersusun. huhhh! merindui si dia. *blushing. okelah. nak akhiri kat sini dulu. take care eak. senyum sokmo.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

5 comments:

LUKISAN PENA said...

gudluck 4 final..
dulu jer student uitm...skang bukan lagi student dah....

laskar rainbow said...

thanks yeww!
cuak giles nie...^__^

~eZmALiZa~ said...

wanie..gudluck for your final ya... :) ezma nyer exam 24 nov..lmbt lg... :)

laskar rainbow said...

thanks ezmaa! wah lmbt lg ezma pnyew;))

Farah Junaidy said...

kenapa saya tak leh nak shout kat cik chenta nie..singgah yer...senang2 follow la...

Related Posts with Thumbnails