Saturday, October 9, 2010

bila nak jatuh cinta ni.


.Assalamualaikum dan Salam Hujung Minggu.

hai semua. harap semuanya sihat walafiat. amin. hari ini. boleh dikatakan fikiran tenang sikit, walau tengah fikirkan pasal masalah yang berlaku. semoga semua berjalan dengan lancar dengan keredhaan Allah. insyaAllah. samalah berdoa. 

jatuh cinta ???

jatuh basikal pernah la dulu. time kecik-kecik. rindunya nak main basikal. round satu kampung. bila dah senja baru ingat nak balik rumah. duk main tak ingat dunia. ehehehe |

cinta. cinta. cinta.

love is cinta.
.saja nak peningkan kalian.PADAM MUKA. hehe.
memang lah love is cinta. tak kan love is kebab ke burger ke roti ke. anyway. lapar ni. tu yang merepek pasal "makanan". laparnya. kalau duk rumah. pagi-pagi dah ngap nasi goreng mama. bestnyee. campur plak sosej dan nugget. sedapnye. sabar jela. dah namanya di perantauan *saje sedapkan hati.

cinta itu programming.

betul kah ???!!! 


ni bukannya nak jiwang karat besi ke ape. just nak bagi tau yang hati ini bila nak "berminat" pada si dia. eh bukan la. pada programming !! dah la tak lama nak ada lab test 2. makin tension. sabar jela. tapi cam dah takleh sabar. bila nak BIJAK programming ni. nak jadi cam ni. tutup mata pun boleh create coding. haha | tak habis-habis nak berangan lah minah nieyh. arghhhhhhhhh... 

see u back . okey.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

8 comments:

~eZmALiZa~ said...

GGRRRR...actually i hate programming taw...aritu ezma study gile2 untuk final jer..dapat B je.. :(( wanie kalo master subjek ni bole kaye taw,, :D

laskar rainbow said...

memang r..kalau bijak bhgian nie..mmg leh kaya raya...tp xminat..tu la masalahnye..dlu time dip pun bljr cincai2 jekr..hehehe

d_tieah said...

Bljr programming ek?
Owh..
Gud luck..

penaberkala said...

selamat berCODING dan jatuh cinta

Yui_Wani said...

awwwww~ jatuh cinta? <3

laskar rainbow said...

d_tieah: a'a belajar programming...oke2. thanks!

penaberkala: wahaha..thanks auww~hehehe..

yui_wani : yup? jatuh cinta. ehehee

diriku said...

owh..jatuh cinta pd programming ke..he2

laskar rainbow said...

tak lagi. dalam proses...huhuhuh...
tp macam susah jerp...

Related Posts with Thumbnails