Friday, October 15, 2010

di-tag. gigi besi.


.Assalamualaikum.

wth of "gigi besi"..?? haha. korang jangan gelak ok. senyum boleh. bukan nak tunjuk macho la. tapi kali ini pelangi cheta ditag oleh saudari ezma. gigi besi maknanye sebab tengok pic dia bergigi besi. eheee~ thanks dear sudi sudian tag wanie. 

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
ofcoz my FAMILY. sayang MEREKA ketat-ketat. tak boleh longgar-longgar. MEREKA sentiasa di hati ini. 
2. Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri.
apa eak. haaa! ingat lagi. speaker rasanya. pakai duit penat lelah kerja kot. ehehe..








3. Di manakah tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
kawen??? fulamakkkkk!!! dasyatnyew soalan. cam mane lah mau jawab nieyh. *blushing. ofcoz la semua itu menjadi idaman semua para gadis. chewahhh. nak kawen takde lah grand sangat. tapi sempurna lah. yang penting, kena upah photographer ramai-ramai (berangan tak sudah...)

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sekarang eak?? mungkin. oh sayang...opss! haha..^gatal...
5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
pabila chenta itu sudah datang. hope kekal sampai akhir hayat.  dapat menjalani kehidupan susah senang bersama...

6. Novel/Buku/Majalah terakhir yang korang beli.
beli majalah PC baru ni. time kuar...memang peveret majalah tu..

7. Apa nama penuh korang?
nama penuh??? nak secret boleh. kasi nama samaran jerp. "Pelangi binti Hujan".. hehe

8. Antara mak dengan ayah, mana yang korang lebih mesra?
mungkin mama kot. biasanyew anak perempuan lebih mesra dan rapat dengan mamanya. sebab kongsi cerita dengan lebih terbuka. tapi dengan abah pun mesra jugak. rindunya kat mama abah..huu

9. Adakah korang basuh baju sendiri?
buat masa ni pakai tangan okeyh. (rajen tak??? perasan gilesss). kadang kala tu guna mesin jugak. sebab bila dah bz. tak sempat nak buat senaman tangan tu..
10. Bila tarikh lahir korang and kat mana korang sambut tahun lepas?
korang kena hafal tau. 22 / 11... last year eak? sambut kat dungun. time tuh still student poly lagi. thanks kawan-kawan sebab masak spagheti untuk ku. ingat lagi time tu. ehehehe..

11. Beritahu tiga perkara tentang orang yang tag korang.
cik ezma yang tomey-tomey..
jeles dengannye sebab si gadis tu dah ada dslr..
sweet couple ngan si dia..

12. DUA orang blogger yang korang nak tag!
amylia 

xoxo
kiss and big hug

    
 
 

3 comments:

~eZmALiZa~ said...

hahhaha..wanie...finally!! thanks dear...sebab sudi curik masa untuk wat tag ni...btw, pandai ye nak secret2 name...xpe2..ezma je tahu...hahaha... :D

nt wanie nak kawen panggil ezma taw...nt ezma amik pic wanie byk2..hik3.. :D

laskar rainbow said...

ehehehe.tuela...nama kne secret..ehehehe..;DD
ezma tau eak? jgn bgtau org plak..ehehehe..

wah! kawen???lmbt lg dear ku....ehehe...;DD
ezma dlu kawen~ ;p oke..nnty amek gmbr wanie manyak2..

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

time kaseh wani tag amy.
nt amy jwb

Related Posts with Thumbnails