Friday, October 22, 2010

bahagianya dapat BF macam ni.


.Assalamualaikum dan Salam Jumaat.

diwaktu petang yang suram lagi mendung. mengikut cuaca di bangi okeyh. eheee. terjumpa note nie. sungguh sweet. semoga dapat macam ni. bahagia di dunia & akhirat. insyaAllah. amin.

Saya suka tengok jari awek saya... Cantik betul... Sungguh! Sampai takut nak pegang... Bukan takut patah... Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung... Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak... . Tapi takut nanti terbakar dek api neraka Di suatu hari yang giler forever

Saya suka tengok body awek saya... Cantik betol... Sungguh! Sebab tu saya belikan dia telekong Supaya mase dia jumpa dengan Kekasih dia Yang Utama Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya. Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...

Saya sedih tengok awek saya Tak tido, tak makan rindu kat saya... Saya pun macam tu jugak, Ada problem yang sama.. Dia tanya apa ubatnya? Saya pun bagi dia Quran untuk penenang jiwa... Semoga lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok awek saya Selalu pesan macam-macam kat saya... "Makan, minum, drive elok-elok tau.. Nanti awak sakit saya susah ati bla bla bla bla" katanya... Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu Die tak kata satu apa pun... Berdosanye saya... .

Kesimpulannya saya memang sayang dia... Nak jumpa dia giler forever... Yang forever punye forever... Di dunia dan akhirat terutamanya, Janji nak share heaven sama-sama... Bahagia selamanya... Semoga kami saling mengingati, Dosa sendiri pun infiniti... Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni... Semoga kami menginsafi diri... Ya Allah ampunkanlah kami... . Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...

8 comments:

Enna Banana said...

sumpah terharu ^.^
touching gila
nak boyfie camni satu jugak!!!

laskar rainbow said...

ehehe...first pelangi baca pun...
fulamak...terus jadi berangan auww..
betapa sejukkan perot mak pada si jejaka itu..
;))

NuR 'aQiLaH said...

nakkkkkkkk jugak. huhu
tp ape yg kita nak x semestinya dapat kankan :D

laskar rainbow said...

tuela...angan2 jerk slalunyew,
sama2 berdoa dapat yg suami yg soleh
dan akan membimbing kita ke jalan yg btol

PhotoGraphic said...

like article ni..isnyaAllah..aah bis sendir..sebelum nie keje ngan org as a photographer n designer pastu 1st Okt aritu start buat freelance..2 psl wujudnya blog sy kat dunia nie..hehe..doa2 la sy bjaya k..jom bbalas follow..bleh keep in touch :)

PhotoGraphic said...

alamak silap org la..tdi ade bloger tanye sy buat biz ke..silap jwb kat awk plak..anyway kte masib bleh kawan kan..hehe..jom follow

laskar rainbow said...

ehehehe....okey2~ ngee! oke sy follow awak :)
selamat berblog :)

Nona said...

Amin...

Related Posts with Thumbnails