Saturday, September 25, 2010

i love u so much. fullstop !


. Assalamualaikum .




hai korang. dalam hati penuh dengan airmata. agak-agak boleh ke hati ni menangis?? tak tahu betul yang tu. sebab diri ni bukan doktor. haha | btw, itu hanyalah ibarat atau macam pepatah melayu right. sungguh tragis kot benda tu bagi diriku. buatkan diri takde mood nak study masa tu. begitu sayang dan cintanya diriku pada dirinya. i love u so damn. please dont forget me, but always remember me. tanpa luahan di bibir, airmata mengiringi ketika itu. rindukan kelipan matanya, suaranya, ketangkasannya, kecomelannya, semualah. hanya beberapa hari sahaja kita dapat bermanja manjaan. sungguh sedih. ingatkan dapat bersamamu sampai kamu dewasa dan matang. dan punyai waris yang comel. tapi. itu hanyalah angan-angan kosong rupanya. yang hidup pasti akan pergi. itulah kata-kata semangat bagiku untuk sedapkan hati ini. walaupun cukup terguris dan pedih untuk menerima berita itu. dalam tangis, ku tekan phone, tengok picture kamu. sungguh comel kamu diwaktu itu. aku peluk, cium, cubit kamu. sungguh syahdu waktu itu. rindunya. kita bermesra tak lama. Tuhan lebih sayangkan dirimu sayang. doakan kami sekeluarga sentiasa bahgia tau. i gonna miss u so much. walaupun tak lama masa kita dapat bermesra, namun. kita sudah mesra kan. kamu sungguh nakal. ingat lagi masa tu, kamu naik ke katil ku dan menganggu ku. ketika itu ku mengadap lappy. kamu saja jerk nak manja-manja. i know. and then aku layan kamu main. kamu duk plak membaringkan diri kat bantalku. rindunya. omg! saat ku menaip ni pun airmata berguguran di pipiku. seperti hujan yang turun tadi membasahi bumi ukm. sabar. mesti orang pelik dan seperti tidak percayakan. buat apa nak menipu diri sendiri kan. tak suruh pun korang percaya if korang tak percaya. ini hanyalah luahan hatiku yang jujur dan luluh. bila tengok dan sentuh kat patung kecil dan comel warna pink yang ada pada phone ku. buat ku teringat lagi kisah kamu duk main-main benda tu. sangat comel time tu. duk gigit lagi. alahai. rindu kuasa dua. semoga ku tabah. yeahhh *sedapkan hati*. i love u so much bok (gembok) dan tom (tompok). dua-dua nama ku kasi. maafkan kami if kami tak melayan kamu dengan sebaiknya yew. if ada kekurangan. maafkan kami sayang. rindu nak main ekor si bok. comel jerk kamu. bila dah dewasa nanti, pasti kamu digilai si jantan di luar sana. sebab kamu sangat comel dan cantik. tapi nak buat cam mana umur mu tak panjang sayang. bagi si tom plak. kamu sungguh lincah dan ensem. pasti si betina nak kat tom. tapi tom sempat nak membesar. umur mu hanya beberapa bulan. dalam 3 bulan macam tu lah. *sambil lap mata dengan baju*. tinggal vince sekor jela. vince kawan ngan si bad jela. kamu sungguh ku rinduinya sayang. love love love love love love love love love love love love..

23sept2010-bok meninggalkan kita
24sept2010-tom meningglkan kita

video 
.nasib baik ada video ni. lau rindu leh tengok. comel betol.

.rindunya time ni.
.si bok yang comel lagi cantik.
.si bok time duk manja-manja denganku. time dia kacau ku mengadap lappy.


.alahai, dah pandai pose. really miss u.

. dah mula pandai posing.tapi nak buat cam mana, Tuhan lebih sayangkan kamu.


really miss u baby. kiss and hug u.

mood sedih sekarang, tak pasal-pasal duk nangis bila taip entry kali ini.

.bye.

xoxo
kiss and big hug

4 comments:

diriku said...

kucing kesayngan ek..

laskar rainbow said...

a'a kesayangan...hu3

~eZmALiZa~ said...

aduhai...igtkan sape la td...penyayang betul wanie yer..i love cats too...tapi takot2...

IN said...

kesian dah tak ada..tak pelah cik, dalam rindu2 tu, carilah yang lain.. saye pun kaki kucing gak :)

Related Posts with Thumbnails