Thursday, October 7, 2010

award oh award.

.Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.



ececece. macam PM la plak cakap camtu. wahahaha | okeyh. first nak ucap trimas dan arigator pada si empunya blog "epal violet punya blog". sebab sudi sudian kasi award tu. macam biasalah, ayat pasrah. yela kan. blog ni tak seberapa jer. orang pandang sebelah mata pun tak heran kan. thanks again !


1.Write 5 interesting facts about the person who gave u this award :
  peveret dengan sang rama-rama dan kaler purple.
  berasal dari kedah kot *apalah saya main teka-teka.
  namanya Lyn. nice name. comey jerk nama.
  pelangi chenta merupakan followernye yang ke 144.
suka tersenyum. eheee!

2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby :

obses pelangi. maaf ye. memang giles giles dengan sang pelangi.
suka bercapture dan berphoto-photan. memang tak boleh nampak camera.
anak gadis mama abah yang tunggal.
memang tak boleh berpisah dengan si lappy. nanti jadi tak sehat. haha
mabuk dengan sale. shopping jerk kerja.
minat dengan tedy tedy kat luar sana. tedy bear sangat comel kan.
suka melayan drama korea, jepun dan seangkatan dengannya.
jatuh chenta dengan kucing kesayangan.
memang obses jugak dengan warna "pink". pink itu comel okeyh.
malu-malu kucing *tutup muka dengan mr tedy.
bila nak kawen tak tau. *berangan ! hehe

3.Pick your most 2 deserving recipients and describe them :




 

xoxo
kiss and big hug

6 comments:

IN said...

yay, tahniah ye dapat award..

laskar rainbow said...

thanks..ehee

Yui_Wani said...

Waaa~ tahniah~! ^0^

laskar rainbow said...

toce toce ;))

lisha nabilah said...

sweet lah!!!kak RAINBOW!!!

laskar rainbow said...

apenyew yg sweet lisha...eheee

Related Posts with Thumbnails