Sunday, April 25, 2010

kuantan im coming

assalamualaikum
buat sekian kalinya, kuantan im coming! haha dah naik bosan asyik naik kuantan. kali ini, aku ber-empat (pelangi, norly , yaya & nick). aku yang drive. bertolak dalam pukul 11 lebih camtu lah. alhamdulillah selamat sampai sana. terus amek firdaus. thanks teman kami. he3 kita orang memang plan nak tengok cerita "Hooperz". kita orang pergi ecm. tiket pukul 3petang. jalan-jalan satu ecm nak tunggu pukul3. aku ni, betapa bosan dah. boleh dikatakan, every week aku pergi kuantan. mana tak naik bosan. hehe citer "Hooperz" ni best jugak la. citer pasal remaja. remaja yang minat & fanatik pada sukan netball. ingat zaman sekolah rendah main sukan tu. aku selalu jadi center. haha lawak bila ingat time main netball. rindu time-time dulu, time yang tak fikir pasal masa depan. hidup asal hepy dengan kawan jer. hehehe citer ni not bad lah. asyik tergelak jer layan citer nie. ada istimewanya sendiri citer nie. watak dalam citer ni pon semua ok. persahabatan tak kan putus demi lelaki jika difikir-fikirkan kembali. antara lelaki dan persahabatan. mana lagi berharga??? bagiku. yang penting persahabatan. kerana suatu persahabatan itu suatu yang suci. cerita yang menarik ni aku kasi lah
4 bintang !! hehe lepas tengok "Hooperz".

sape entah candid my picture kat ecm nie. . .

tak tahu nak jalan mana dah. semua dah bosan. haha apa lagi. kita orang pergi TC (teluk chempedak). pergi jalan-jalan kat sana sampai petang. dalam pukul 6.45petang. baru pergi rumah daus. ngeee. . .


dalam pukul 7lebih baru bertolak pergi rumah aina. fuhhhhhh! sekali tengok. cam meriah jer. penuh khemah. hehe aina chantek malam tu. wahwah! ngeee~ ramai sangat orang. parking pun hujung sana. haha kami bertiga berbaju kurung tau. he~ chantek jer si pengantin. kami tak sempat nak tengok majlis akad nikah. sebab nak balik awal. perjalanan kami jauh lagi kan. lepas makan. kita orang cau dulu. sorry ye aina. huhu dah la fikir test kan. sampai kat rumah dalam pukul 11.11malam. balik-balik kemas kan diri. pastu tidur. haha study tak pun. ape punya budak la. huahua arini test komunikasi data boleh jawab la (bertemankan si toyol). tapi ada banyak gak tinggal. mana sempat jawab. apa la puan tu. tak pe lah benda dah lepas. malas nak ingat balik. kuang3 quiz sistem komunikasi pun dah lepas. betapa susahnya nak meniru tadi. hahaha. last-last ada gak jawapan kat kertas jawapan.


ngeee =)
cau dulu
cau cin cau


sunday 25april2010
6.34pm

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails