Monday, April 12, 2010

kepala fusim-fusim


kelmarin satu hari, kepala cam pusing-pusing jerk. pening sangat-sangat. tak tau kenapa. banyak benda nak fikir. camtu ah. hukhuk. arini. wah! betapa penatnya aku ngan aina. lepas jerk class en nasran. terus pergi jumpe cik izwadi. nak tanya pasal lift counter circuit. hukhuk yewla litar tu cam sengal skit. cam ape ntah. dia tak mahu function. hu3 jadi kita orang jumpa cik. fuhh! punya lah lapar... class cik nasran kuar awal pagi tadi. dalam pukul 9pagi camtu lah. pastu sampai pukul 2 kita orang duk kat dalam ofis lecture. duk ngadap litar tue r. mana tak penat kaki. perot pon duk vibrate. sabar jewla. kih3 yewla. tak makan dari pagi kan. dah la pukul 2 ada class ic design. fuhh! suruh dak-dak nie amek buku kat umah. hehe duk ngadap litar tu. buat dah jemu dah. cam tak bersemangat dah. huhu balik rumah dekat pukul 3 lebih tadi. balik minum air zapple. best !! heee. pastu ada plak abah call. sedih kejab. mula dah fikir sal problema itu. wahwah. semoga Allah sentiasa mendengar luahan dalam hatiku. ampunkan dosa-dosa ku dan dosa kedua ibubapa ku serta keluarga. amin

sorry seem to be the hardest word

today is monday 12april2010

6.00pm

xoxo



No comments:

Related Posts with Thumbnails