Friday, April 23, 2010

dbk sudah suci

good morning semua!
fuh! penatnya. . . baru jer lepas kerjakan si DBK tadi. kesian kat dia. 2 weeks dah tak mandi. hekhek sorry sayang! sekarang kau dah suci ! shiny ! oh yeahhh! sudah berpeluh-peluh badan ni duk mandikan si DBK comot tu, mandikan dia sorang-sorang.
DBK oh DBK !

ingat lagi first ketemu sama kamu. memang excited gila lah. ingat lagi time kita mula ketemu. kamu malu-malu. ahakz waktu LI dulu, ari sabtu. first jumpa pun, aku dah merasa bawak kamu. terus ke kampung untuk buat solat hajat buat kamu. semua sayang kamu. emmmuaah!kamu bikin saya gumbira sentiasa! sejak hari itu, kita bersama! love u so much! i wanna be with u forever. huhu thanks to my dad. present DBK for me. sayang abah sangat-sangat !!!friday 23april201011.48amxoxokiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails