Tuesday, April 6, 2010

otak serabut jiwa melayang

assalamualaikum

today dah 7april2010. cepat masa berlalu. dah hari ke7 dalam bulan april. tak lama lagi dah present projek. cuak gile-gile la doo.. sape tak cuak. hukhuk projek entah ke mana. dulu awal-awal duk rilek sangat. sekarang dah kalut. haha
kelmarin nasib baik PIC dah burn. thanks sudi membantu bagi pihak yang tertentu. jasamu di kenang. cheh! heee.. penat jugak la seharian duk kat poli. dalam kul 5 baru nak bertolak balik rumah. mana tak penat. hurmm. takpew lah bukan selalu pon macam tu kan. dah la litar tu tak tahu nak connect cam mana. susahnya tak pandai nak main bab-bab macam tu. sem6 pon mcm tu lagi. huahuahuahua
hari ni 2 kelas tak belajar pon. masuk-masuk just amek kedatangan jer. leh rehatkan diri kat rumah.hahaha. esok kita orang plan nak pergi kuantan. nak tanya pasal litar. hurmm..

semalam hari yang sedih. sedih-sedih buat aku rindukan mama sangat-sangat. bestnya kalau duk kat rumah. lau sedih pon, jadi happy sebab bersama parents. tapi sabar jewla, dah tak lama mana pon berada kat dungun. tak lama lagi, genap lah 3 tahun amik diploma. wahwah! cam dah tua sangat dah pon. hehe
projek oh projek



xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails