Friday, April 30, 2010

"Kesedihan BERTUKAR menjadi Kegembiraan. Terima Kasih Ya Allah !"

dengan apa yang terjadi. semuanya menjadi memory dalam kehidupanku. all of part buat aku lebih tabah dan semakin berani hadapi hari-hariku di dunia ini. terima kasih Ya Allah memakbulkan doa-doaku. aku bersyukur sangat-sangat. alhamdulillah. thanks jugak pada pada semua ahli keluargaku always bagi support padaku! sayang korang sangat-sangat! hari ini BAHAGIA yang AMAT. thanks GOD!
hari ini kita orang plan nak pergi tok bali, Bachok. ada nak buat bbq. taksabar! hekhek =) dah lama tak buat sama-sama. 4ekor ayam, 4kg daging. . . campur dengan hotdog. apa-apa lagilah. hekhek kita orang nak bertolak lepas solat zohor. maybe dalam pukul 3 or 4 kot. hehe kita orang stay sana malam ni. esok baru balik rumah. goodbye internet. i will missing u !..rindu nak suasana cam dulu. keluarga kami sentiasa hepy dan riang! taksabar nak hidu udara pantai. ermmmm damai !
nanti tunggu pic-pic ye. hahahaha
c om i n g s o o n

friday30april2010
12.22am

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails