Sunday, April 4, 2010

oh! sepatu peveretku

moshi-moshi
post kali ni special tuk cik ezma kita. hikhik (:
sebab dia tag saya tuk pelengkap cerita sal kasut
nice topic !
i like.i like
sebenarnya lebih suka kasut yang casual. yang tak memenatkan kaki ku
yewla. tak mau r. jalan dalam setengah jam. kaki dah mula melecet
leceh r camtu kanhekhek
tapi kasut nie lebih pada simple jerk
dulu suka jer pakai kasut nie lau pergi mana-mana
senang + simple
dan
tak menyakitkan kaki walau berjalan berjam-jam lamanya
lagi pon kasut nie corak dia ala-ala "rainbow"chomeil sangat!
kasut nie brand kappa :)kasut nie memang la tak ssuai kalau dipakai bersama si baju kurung
agak-agak la dalam pemakaian kan
heeee =)


second kasut yang disukai plak
takde la suka tu dalam 100% suka
cuma suka jenis dia jew
tapi tuela. tak boleh lasak-lasak
kena jadi girl gitu
chewah!
oke. jom kita terjah kasut itu :)
jom !

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails