Sunday, April 4, 2010

otak panas !!!


Assalamualaikum

fulamak! rasa panas jer dalam hati ni. bukan pasal nak cari gaduh or something yang camtu kan. tapi bila pikir pasal si projek tu. adusss! bikin gua sakit jerk. 14april2010 dah kena present. cuak bagai nak rak. insyaAllah semua dalam keadaan yang terkawal. amin. today 4april2010 bersamaan dengan hari sunday, class puan roslinda jer ada. buang masa jer tunggu lelama kt library, lebih kurang 2 jam camtu kot kita orang melepak kat sana. last-last class "cancel".... kuang-kuang
dah la tadi, jumpa lec. tanya pasal litar 7segment, yang guna PIC. semuanya kena create semula. litar tu tak dapat digunakan. jadi, papan litar tu tak dapat digunakan lah. kena buat yang baru. membazir duit jer. huhu anyway, thanks kepada lec tu yang sudi tolong kami berdua, arini kami lanje dia makan dinner plate from kfc. wahwahh!
tensionnya pasal projek
bilanya nak berakhir penyeksaan ini
hope aku lebih tabah
tadaaaa

wing**wing**
miss u

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails