Friday, April 30, 2010

berAKHIRnya sebuah TEST ! haha

assalamualaikum & good mowning!
gumbira ? oh! gumbira akhirnya berakhirnya minggu test. yang memenatkan otakku. huahua. . . minggu ni apa tak penatnya, ada 4 test. fuhhhh! kasi otakku tepu! huhu dah la aku ni bukan jenis muka study. kuang3 bye bye test! haha gumbira la sangat. next week ada satu ag test!! huu test diagnosis dan selenggaraan sistem komputer. last test kot. masuk bab printer dan bekalan kuasa. fulamak test sistem komunikasi. punya lah banyak soalan. 11 kot tak silap aku. haha ada gak la aku buat cam karut marut. hoho soalan last paling buat aku nak tergelak. siap soalan who teaching you communication systm. 5 markah tu! haha =) cik nak tolong kita orang kot. thanks cik! huhu nak meniru pun susah. haha tapi dapat gak meniru. kelmarin dekat pukul 3 lebih baru bertolak balik kb. akhirnya. tinggalkan dungun untuk 3 hari. byebye! haha sampai rumah boleh dikatakan lewat jugak la. balik-balik, terus hepy. tak makan pun tak apa. sebab mood hepy sangat-sangat! kalau cuti lama kan best. hehe duk lepak-lepak kat rumah. sebab ada geng tu yang jadi best..
hepy sangat-sangatlayan "baik-baik sayang" by wali band
menusuk jantung !
kelmarin dalam kereta pun duk ulang lagu tu dalam 10 kali lebih. haha

aku suka part ni
" hanya aku satu pintaku
untukmu dan hidupku
baik-baik sayang ada aku untukmu
hanya satu pintaku
disiang dan malammu
baik-baik sayang karna aku untukmu

semua keinginan akan aku lakukan
sekuat semampuku sayang
karna bagiku
kau kehormatanku
dengarkan dengarkan aku "


miss u!
sorry semalam ye. penat gile-gile.
=)



friday30april2010
10.35am

xoxo
kiss and big hug



No comments:

Related Posts with Thumbnails