Thursday, April 22, 2010

heel bikin gegar

assalamualaikum
alhamdulillah. hari-hariku kini ceria bak pelangi di awan, selepas hujan membasahi bumi nan damai ini. alhamdulillah sekali lagi. amin. minggu ni, aku duk tension pasal present BI. menyampah rasa. dah la aku ni anti-BI. bukan anti bahasa tu, tapi anti class tu. belajar dari kecik pun, tak pandai-pandai. huhuhu kita orang satu group berempat, aku, daos, syedi & tiqah. kita orang punya tajuk berkisarkan sal dandanan sebelum interview. alhamdulillah, dah selesai semua tadi.amin. tak payah nak fikir-fikir dah. lupa plak pasal heel. story pasal heel ni best jugak. jadi pengamit memory antara kami. hakhak class ari selasa aritu, sir cakap nak suh pakai heel. mampos nak cari mana heel kan. lain lah rumah dekat, leh gak nak try yang mama punya. huhu ingatkan boleh pakai jer kasut rucini yang puteh tu. tapi budak-budak ni cakap nak kasut dark-dark. waduh! gawat oden!! mana nak cekau heel ni. kelmarin, wednesday 21april2010, lepas jer class Puan Roslinda. kita orang berlima (laskar pelangi, lily, yaya, yna garie, farid farisya) pergi MesraMall, Kerteh. habis semua kedai kasut kami jelajah. aku lak last-last beli kat CarloRino. terbang duit dah situ. nak claim duit dengan mama nanti. yeahhhhhhhh !!! hehehe nasib baik tak beli heel yang tu, yang tumit dia runcing. tapi kasut tu menarik! akhirnya beli kasut hitam yang cam ada riben. nice jugak =) selesa di kaki. boleh buat pergi class..kebosanan melanda diri malam ni. apa nak buat nie. aina lak takde. hukhuk rindunya kat rumah. huahua nak jumpa mama, abah, adik-adik dan tidak dilupakan si bad ! u always in my heart. im taken by u sayang! hikhik meowwww ! :) lambatnya minggu depan. tak sabar nak balik. walau baru jer balik aritu. rasa nak balik lagi. nak balik. nak balik.
awak si Muhamad Firdaus Jusoh. thanks belanja saya air kelapa tadi. dah lama nak minum air kelapa. heee =) lain kali belanja lagi tau. hekhek bwek !

thursday 22april2010
9.35pm

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails