Sunday, May 2, 2010

"Alhamdulillah.Hidup Ini Makin Hari,Makin Gembira"




Assalamualaikum & good morning !
semalam tak sempat nak intai-intai di blog, arini baru berkesempatan. semalam pun tidur awal. hekhek ngantuk siot mata nie. huhu kelmarin sampai rumah pun dalam petang. hoho sebab dari tok bali, kita orang balik Machang. ada kematian. semoga roh arwah dicucuri rahmat. dan di tempatkan di tempat orang-orang beriman. amin:) gembira sangat kelmarin. hidup ni semakin berbunga, dimana sebelum ni layu dek masalah. sekarang semuanya sudah selesai. syukur pada yang Esa. amin. i love both of u. dah la malam jumaat, malam dimana kita orang tidur kat sana. tidur pun dalam pukul lewat. duk berbual sama-sama. tu pun masuk bilik dalam pukul 12 lebih malam. tapi abah dalam pukul 2.30pagi kot. hekhek masuk bilik sebab ada nyamuk. kui3 duk sembang sampai tak ingat jam pukul berapa. happy sangat sekarang! thanks God ! aku akan sentiasa mengingati detik-detik kita bersama. emmmmuaaaah ! arini dah kena balik Dungun. arghhhhhhhh !! rasa malas yang amat-amat. haha kenapa cepat je masa berlalu bila duk kat rumah. rasa tak bersedia lagi nak mulakan belajar. nak rest kat rumah lagi best ! ni pun nak bertolak lewat sikit. malas nak bertolak pagi-pagi. hehehe rindu kan rumah nanti. huhuhu
ni sedikit pic yang sempat aku snapkan =)




ni bersiap-siap nak balik machang

loc : taman rehlah, pantai bisikan bayu, Bachok
date : 30april & 1may2010
6kereta~

sunday2may2010
8.30am

xoxo
kiss and big hug

No comments:

Related Posts with Thumbnails