Sunday, August 15, 2010

bila saya chenta mati dia



Assalamualaikum & salam sayang

first moment nak story mory kat korang semua. ' selamat berpuasa untuk hari yang ke-5 di bulan ramadhan '. syukur. syukur. pagi ahad yang tak dapat ku rasa. agak agak apesal aku tak merasa pagi ahad. waka - waka. sapa yang bijak pandai lagi cerdas serta cergas. takde kaitan pun right. sebab hari ini ' saya tidur penuh khusyuk '. tersangat lah ' puas'. fullstop. pasti kalian dapat agak kan. dont mind. sebab pagi tadi, aku sleeping beauty pukul 3 lebih kot. pukul 4 lebih bangun sahur. sahur beb. syukur tersedar. abah kesayangan pun ada call pagi tadi. before this dia tau aku tak bangun sahur kelmarin. terus pagi ni menjalankan tugas. thanks abah. sayang kamu sangat. walau hanyalah meminum air milo sahaja. syukur. ada jugak rezeki daripadaNya kan. tak selera pagi pagi nak koyakkan plastik, serta memakan biskut. minum pun cukup. lagi pun mataku asyik asyik jerp nak tertutup. sayu & hiba. sungguh sadis sahur ' keseorangan '. rindukan kawan kawan seperjuangan. tapi itu semua memori. hanyalah kenangan dahulu kala. tapi sungguh manis kenangan bersama. masa menentukannya kan. sedih duka riang tawa. semua kita lalui bersama. tanpa kianati ikatan utuh antara kita. gambar menjadi bukti kasih sayang kita. tetap bersemadi dalam liang jantung ku serta mengalir dalam darah merah ku. chop chop. salah entry ke hape nieh. tetibe plak emo emo di petang hari. lepas jerk habiskan air milo yang ku bancuh. continue tidur. best sangat. thanks jugak pada mr comfeter. kamu sungguh buat ku selesa. jadi ku chenta kamu sampai bila bila. if ada comfeter baru, i akan beralih arah. haha. sungguh kejam. dah nama lumrah dunia. jadi mr comfeter harus memahaminya. kan. thanks. macam biasa. bila dah perlunya solat. ku bangun untuk tunaikan kewajipanku sebagai hamba Allah ye.



selamat siang pak. opss! silap channel. ini malaysia. bumi ku. bangun mandi. kemaskan diri. hari ini aku sungguh ceria. dengan mengambil baju dengan seluar pink. so pink today. suka sangat. dengan rasanya ' rajin '. kemaslah bilik ku. hehe | sempat jugak siapkan untuk asgment KMK tue, but petikan 1 aku dah confius. tak dapat nak fikir dengan lebih lanjut. nanti dah oke. aku akan continue that. tutotial c++ tak siap kan lagi. banyak lagi soalan yang tidak terconteng dek pensil hijau ku. ku angkat buku c++, seberat berapa kg tak pasti. ayuh. belek membelek dengan machonya. perasan. last last jadi malas plak nak cari untuk tutorial. terus angkat laptop. lagi baik. haha | bila nak berubah tak tahu. doakan lah saya. hikhik | hujan turun dengan megahnya. membasahi bumi ukm. rahmat tuhan lagi bulan ramadhan. yang penuh kedamaian dan kerahmatan daripadaNya. tak tahu mahu berbuka puasa dengan apa untuk hari ini. sudah mati akal bab menu. sebab apa yang terbayang di fikiran. tak akan dapat kat sini. memang tak dijual di cafe. walau cafe kolej sebelah. ok lah. mahu tenangkan otak. bye



xoxo
kiss and big hug

6 comments:

paan said...

lawanye.....buku C++....

laskar rainbow said...

perli ke ape...uhuk2~~

Black_roses92 said...

da macam buku pizik kite jerk.. hehe..

laskar rainbow said...

ngeee~
sangat tebal. lempar kt lipas mmg sure mati. he3

Kimie Hashim said...

waalaikumsalam.. :)
hai sy kimie, rakan baru kamu..saya baru je follow blog kamu..nak tahu something?sy pun tido pukul 4 semalam..hehe.. :) jom lah sesama follow blog sy..?

laskar rainbow said...

hai :)
thanks fllow my blog. ngee~ oke. nnty sy follow your blog...

Related Posts with Thumbnails