Friday, August 13, 2010

Hujan Memang Sejuk

Assalamualaikum semua !
alhamdulillah kita semua dah berjaya berpuasa untuk hari ke-3. cepat jugak masa berlalu kan. pagi tadi punye lah rasa 'malas' nak bangun sahur. sebab alone. tu yang jadi liat nak bukak mata. tapi gagahkan jua. makan lah sorang sorang. sedihnya anak mama ni. rindunya. kalau dapat sahur kat rumah. pasti amat lah berselera. itu yang pasti ! hehe arini just ada lab c++ jer. bertshirt oren. abis lab, dengan citer. yang kena attend tuk ape ntah petang nanti, pukul3 petang. sangat tidak puas hati. huk3 aku dah tia siap sampai fakulti dah. tapi dapat tau. benda tu. cancel. sangat kecewa beb. dah la kami berhujan taww! basah kuyup kami dibuatnya main redah hujan. hari ini hujan jerk dari tengah hari hingga time bukak puasa. ya Allah. sangat lah terkejut. dengan berita arwah si Arif. Allah lebih sayangkan arwah. semoga ditempatkan di kalangan orang beriman & soleh. al- Fatihah. amin.

hari ni, aku berbukak puasa dengan nasi dan kari ayam. last sekali, terpaksa beli kat cafe sini. sebab hujan sangat lebat waktu itu. sangat rindu rumah ;)

xoxo
kiss and big hug

2 comments:

saya_arief said...

bes ape nasik ngn kari ayam..
ni hantu kari datang..
:P

laskar rainbow said...

hekhekhek~~
ade plak hantu kari...
;p

Related Posts with Thumbnails