Tuesday, August 24, 2010

boleh tak nak cium awak.



Assalamualaikum & Salam Sayang

selamat ye semua. hari ni dah 14hari kita semua berpuasa. alhamdulillah. cepat jerp masa berlalu kan. di saat kebosanan. tu yang update si belog ni. dah kelmarin punyalah kepenatan sangat. dengan koko yang padatkan hari-hariku. dah la ada kelas malam, pastu kena pergi untuk koko plak. sampai 1lebih pagi baru dapat balik bilik. hari ni pun kelas pagi kot. pukul 8. buatku sangat mengantuk beb. tahan jerp la. rasa nak tongkatkan kelopak mata dengan batang mancis jerp. hahaha || macam cerita kartun tom & jerry. suka sangat kartun tu. funny giles kan. dari kecik dibesarkan dengan kartun tu. walawehh ! saya amat bengkak sekarang. statement tak boleh blah kan. sila pukul jari saya. hahaha || korang nak tau ke apasal la aku ni berhati bengkak. hati ada bengkak jugak eak. macam kaki plak. sebab aku tak diluluskan ptptn. sangatlah bengkak siot. lupa giles nak buat surat penangguhan bayaran balik kot. rasa nak baling gelas jerp. biar berkecai. baru lega sikit hati yang sungguh tertekan. tapi apakan daya. sabar dol.







kelmarin. puasa yang ke 13. berbuka puasa dengan kari ayam. punyalah nak cepat-cepat. sebab nak pergi kelas titas plak kan. sangat tak tahan. nampak bantal jerp. hehe || yeahhhh ! terasa nak peluk cium jerk awak. agak-agak halal tak ?? ke batal puasa sekarang ?? nak tau ke apa yang aku nak cium. bukan manusia ok. pelik-pelik jerp korang punya fikiran. jangan fikir negatif boleh tak. sebenarnya kan. kan kan. adus. susah giles nak hebah kat sini. secret boleh tak. malu lah dia nanti. ahaha || sebenarnya kan. buku c++. si tebal dan debab aku panggil dia. lau baling kat anjing pun, boleh sengal jugak tulang binatang tu kan. aku hepy sekarang sebab lab test c++ ditangguhkan. aku tak sedia. tu hepy semacam kot. next week la jawabnya. next week mungkin menjadi minggu pertama yang buat aku tension kot. sebab ada test la wei. mid test. harap aku jadi rajin sangat ek. insyaallah. perasan tul. sabar jela. dengan hari yang sama, 3hb. test math & statistik kot. tapi lepas tu lepas la kejab kot. leh raya dengan tenangnya. next week pun ada test untuk kmk. subjek baca kot. fakta jerp. mulalah aku nguap time duk baca. nantikan. hehehe || oke lah. petang ni ada koko lagi beb. asgmnt pun tak siap lagi ni. ok lah. cau dulu.


bye

xoxo
kiss and big hug
Related Posts with Thumbnails