Sunday, August 29, 2010

awak.saya.kita.

Assalamualaikum & Salam Rindu Rinduan


tak kala bosan melayan diri dengan begitu baiknya. charge otak dengan lebih tidur. buat makin bosan hari minggu ku. nak studykan diri. diri ini begitu malas. kenapalah ada sifat sedemikian. bila akan berakhir sifat begitu. kalau boleh ku buang seperti buang sampah. dah lama ku balingkan ia sewaktu ku pergi ke lautan yang terbentang luas. merepek apa plak sang pelangi chenta kali ini. disebabkan bosan tahap cipan. begitulah jadikan. maaf ye kalian semua. aku pun naik angin dengan tak boleh connect blog dengan gb. pelik binti ajaib betol. adakah gb sudah menjadi sebahagian daripada virus. tak boleh nak buka langsung link itu. sungguh sadis bagi kalangan jari blogger. kan.


si teddy nerd.bila aku nak jadi nerd.haha


adoiya. bosan yang amat. minggu ni. ada 2 test akan ku tempuhi. kmk dan math. wish me the best yea. thanks. wahwah! arini betapa bosan. sampaikan duk cari themes baru untuk buah hatiku, n95. dalam 3 4 themes duk install. tapi buat themes teddy bear. comei sangat. anyway. title untuk post kali ini takde kaitan dengan apa-apa. saja jerk. suka suka. nak buat romantik sikit. heee! hari ni dah 19 ramadhan kita selamat tempuhi. syabas semua ye. semoga dapat akhiri ramadhan dengan cemerlangnya. insyaAllah. arini berbuka puasa dengan ayam masak cili api. pedas jugak. nasib baik ada air sejuk. dapat hilangkan pedasnya. hekhek. || cau dulu.

sangat comei kan ini teddy.love u.


.bye.

xoxo
kiss and big hug

Related Posts with Thumbnails