Saturday, August 14, 2010

Arini Tak Sahur

Assalamualaikum

&

Salam Sejahtera

Alhamdulillah. hari yang baik di bulan yang baik. dapat lagi ku bernafas. syukur pada Allah. semalam pun aku tidur awal kot. dengan tak berselimut. sedar dah lewat untuk sahur. jadi takpe lah mungkin itu satu 'ujian' buatku. untuk merasa apa yang manusia yang kelaparan di luar sana. dengan si Prof pun tertidur. ehek3 dua dua tak bangun sahur. pagi tadi ada ceramah kot. something like that lah kan. sangat lah bosan. dah la first cakap kena pakai baju yang 'sopan', and then aku pakai la baju hijau tu a.k.a baju kolej. tuptup. budak ni kata kena pakai baju kurung. dengan pantasnya. ku iron baju. dah la time tu dah lewat. huhhh! last sekali. tengok orang lain ok jerk pakai baju kolej. sangat lah tertekan. buat penat jer tadi rush iron baju. taklimat tu more to inovation. tahun ni katanya tahun inovation. ada business plan competition la. macam macam. tapi tak fokus mana pun. duk goyang goyang kaki. nasib baik dia orang kasi kerusi empuk. lau tak. lagi menyeksakan kot. hek3 dalam tengah hari baru habis semua tu. hari ni duk berkasih sayang dengan lappy jela. nasib lah dia tak jemu bersamaku. ahaha. lau tak. mati kebosanan kot. lalala.

bye

xoxo
kiss and big hug
Related Posts with Thumbnails