Monday, August 16, 2010

confirm buat korang meleleh. sori

Assalamualaikum & Salam Sayang

pada kalian-kalian semua. yang sudi membaca warkah buruk dari ku. kalau yang ikhlas baca. trimas ku ucapkan. kalau sudi sudian tu, komen jer la. buktikan korang singgah kat sini kan. tak kena bayar pun kalau komen. kalau korang masuk tandas awam, memang kena bayar kan. jadi. yang free ni. sudi kan lah ek. arigatow. arini rajin plak nak menaip kat sini. mungkin kebosanan kot. daripada aku menghabiskan masa untuk sleeping beauty. baik berwarkah. lagi bermanfaat kan. pastu duk blogwalking. intai blog rakan rakan seperjuangan. sangat jeles jugak tengok mereka punya blog. sangat menawan. auuuww! tergoda i. haha || redup jerk cuaca hari ini. sungguh indah ciptaan Tuhan kan. suka sangat cuaca cam ni. lebih lagi kita semua berada di bulan yang penuh dengan keberkatan, Ramadhan. nak story kat sini pasal kelmarin la eak. bukak puasa punya menu. pergi cafe uo dengan alone. sungguh sadis. but aku tabahkan hati. mungkin ini semua akan buat ku jadi kuat untuk hadapi kehidupan masa depan. insyaallah. tapi makan punye lah tak selera. biasalah sorang kan. dah 4 kali berbukak puasa aku keseorangan. rindunya kat rumah sana. sabar dan sabar. oppssss! kata nak habak mai menu. ni duk melalut bab sedih plak. oke. tak mahu sedih lagi. berzanji. ehhhh berjanji. tapi kalau sedih lagi tak tahu. tak pandai nak kawal perasaan yang suci ni. haha || menu eak. ayam masak kicap , sambal ikan bilis jewla. sangat simple. tapi boleh lah. daripada tak makan kan. syukur alhamdulillah. sahur pagi tadi pun. huhh! awat plak sedar awal dari alarm. tu maknanya aku sudah cukup topup tidur. tapi tak mau ah camtu. nak lama lama sikit bermanja dengan mr comfeter. dia membuat tidur malam ku sungguh lena. thanks. sahur tadi pun bangun minum milo jer. lepas tu teman mr comfeter kembali. sangat nakal ku. dah takde orang nak teman. mr comfeter jewla sanggup jadi teman yang budiman lagi berkhidmat dengan ku dengan cemerlangnyaa.




hari ini kuliah start pukul 10 pagi. bangkitkan diri dan kemaskan diri. harum sudah. jangan jeles. ok. menuju ke fakulti. berdiri lah dalam bas. saat paling tak suka. sapa suka kan keadaan itu. kuliah last plak sampai pukul 1petang iaitu kuliah c++. yang bincang pasal tutorial 4 dan quiz. main hentam jer quiz. kui3. malam ni plak ada kuliah. titas. boleh dikatakan mengantuk. huuupppzzz! tapi malam ni start pukul 8.30malam. sebab bulan puasa kan. kalau pukul 8malam, memang kena rush habis lah. nasib baik memahami. hari ini kita semua umat Islam sedang menjalani ibadat puasa untuk hari ke-6. alhamdulillah. semoga kita semua dapat jalani ibadat ini sampai akhirnya dengan jayanya. yeeehhhhhh!. amin. haaa. mesti korang semua mushkil kan. kenapa tajuk entry macam sangat different dengan isi pada entry. rilex rilex. aku kasi korang amek feel dulu. biar korang penatkan mata korang baca aksara ni semua. lepas tu baru boleh kabulkan mata korang dengan. adalah. sangat secret. haha || takde maknanya aku nak publish kat korang benda pelik kan. tak pelik pun benda tu. tapi sedap. fuhhhh! kasi aku dah terliur abis beb ! sangat sangap nak benda tuuu. please sape baik tolonglah dapatkan untuk aku. buat muka tak malu tol lah. saja jerk. buat muka kesian. nak cau dulu. hehh! ok. aku publish eak eak. sabar jewla. tutttttttt +_____+ || telan air liur beb. please la jangan seksa aku camni. haha.
























kamu semua pasti telan air liur kan. maaf. haha




sangat sedap. omg !








tutup mata. nanti batal puasa. lepas bukak puasa nanti baru boleh tengok

ok. haha




sori. entry kali ini sungguh berjela jela.

bye


xoxo
kiss and big hug

2 comments:

:: Tcher Putri Ifa :: said...

wahhhh!!!!
memang meleleh!!!! :D

laskar rainbow said...

hehehe..mmg meleleh...sabar2

Related Posts with Thumbnails