Friday, August 20, 2010

nuffnang oh nuffnang. sayang awak.

Assalamualaikum & Salam Peluk Cium

untuk hari ni jerp. sudah 3 entry aku belasah, sekali yang ni. haha || sangat lah bosan. jadi abadikan duniaku bersama pelangi chenta. kepada yang sudi baca entry ku. thanks semua. kalau yang sudi jenguk pelangi chenta pun aku ucapkan trimas ye. disebabkan sudi jugak menjenguk pondok buruk ni. tak macam orang lain punya. kan. today. dah 10 hari kita semua selamat mengharungi bulan ramadhan. alhamdulillah. syukur. hari ini. aku berbuka puasa. boleh dikatakan berselera sikit dari hari biasa. walau tak habis. sungguh cuak. pabila teringatkan next week ada lab test untuk c++. aku dah la kureng sikit. jadi kena kerja keras. doakan aku ek. tq. petang tadi pun. selesai sudah untuk kursus ptsl (perpustakaan tun sri lanang). sangatlah membuatkan ku rindu mr. comfeter. omg.


omg ! aku sayang dia. eh eh eh. takde sape sape ok. jangan salah sangka. aku maseh single. pewitt. aku sayang nuffnang la. sila jeles semua. dulu punyelah tak pandang pun beliau. sekarang terus sayang sayang. memang aku cam gini. maaf ye kalian. nak peluk cium lah kat awak, wahai nuffnang. tapi tak dapat. dalam mimpi ek ek. malam ni masuk mimpi tau. set ! dah lama giles tak buka pasal nuffnang punye page. arini tetibe ' terdetik '. so try buka. wah. sungguh terkejut. nuffnang mula berjinak jinak mahu menyayangiku. sungguh terharu. first time tau. thanks kalian semua ye. mula makin sayang kat pelangi chenta. awak cinta nombor satu saya. boleh tak. tapi awak kena janji. jangan curam. ehh. jangan curang. nanti aku cari yang lain. ok. ingat tu. warning ni. hehehe | luv u pelangi chenta. sangat sangat. sekian.

bye

xoxo
kiss and big hug

7 comments:

hudhud said...

hehe boleh lagi ni. pelan2. i pun dulu mcm u :)

laskar rainbow said...

ek?? dulu punyelah macam tak pandang pun kat nuffnang. hee~ :))

Hariz said...

Pelan2 Kayuh :)
Teruskan Usaha


New Entry Prof-Hariz
Warna Baju Raya Tahun 2010

laskar rainbow said...

okies. thanks semua kasi ku semangat.
hee!

saya_arief said...

saye da married pown ngn nuffnang.
hoho..
tapi asik2 gaduh je.
:p

laskar rainbow said...

eak? bhgia x ngan nuffnang ?? hehe..
jgn la gaduh2...he3

Azie Kitchen said...

Saya tgh geram dg nuffnang. Bagi CPUV kat blog with lowbtraffik. Langsung saya delete dari acct nuffnang blog tu

Related Posts with Thumbnails