Friday, January 21, 2011

OMP ! oh my pelangi ! 1000 hari lagi nak kahwin .

Assalamualaikum dan Salam Peluk Cium .


hai kengkawan semua (alamak! macam salah rancangan talk show bebudak plak). kangen kuasa lima belas tau dekat sang Pelangi Chenta ni. dah banyak hari jugak tak manjakan jari dengan keyboard ni. hari ini dengan semangat campur dengan cuti kan kan. sape tak suka cuti  kan. sape tak suka cuti angkat kening cepattt ! (sangat comel). trimas semua ! heheheeee |

.mencuba tompok kan awan. percubaan terbaru. :)


pe khabar kalian? harap semua sihat walafiat hendaknya kan. Pelangi tak BW dalam banyak hari disebabkan :
  • badan tak kasi bermanja sangat dengan si lappy ni. Pelangi mengalami demam yang agak teruk kot. menyebabkan asyik nak tidur. walau dah cukup time tidur untuk si baby taw. baby pun tak tidur lama cam gitu. memang sangat power lah demam kali ini .
  • kelas yang begitu padat sangat. siyes duariyes tawww ! ada kelas habis pukul 7petang. mana tak penat kakak abang adik semua. balik-balik nak rest pun tak cukup masa kan. memang sem ni agak penatlah hari-hariku menjalani kehidupan sebagai mahasiswi di uni .
  • pabila ada perjumpaan untuk program dinner kolej. balik bilik dah pukul berapa kan. perjumpaan pukul 10.30 malam. balik bilik korang agak-agak lah pukul berapa. bila dah balik memang duk tenyeh-tenyeh mata. sebab dah ngantuk kan .
  • alamak ! ada tugasan baru la u all. kena masuk taeter untuk kolej plak. adoiya! Pelangi dah la malu-malu cam gitu. boleh kah. (berfikir sejenak dan dua jenak). dah la kena dalam english. bahasa manglish taw ! tugasan ni akan menentukan Pelangi dapat stay kolej sama tak next sem .

banyaknya list kan.tetibe hari ni nak buat list plak kan. akhirnya berakhir sudah Quiz 1 untuk subjek database. study macam tak study taw. sebab dalam zon tak berapa nak okey lagi badan time tu. memang power lah soalan. walau objektif. tapi. sangat buat Pelangi tersengih sorang. main tembak tembak. macam tembak guna pistol yang keluar belon-belon tu. comeyy kan  :)

Pelangi tengah menghitung hari nak balik negeri cik siti wan kembang ni. memang duk tersenyum jer bila duk menghitung kan. tak sabar okeyhhh ! hehe | korang semua, mintak maaf pasal tajuk entry di atas tu. tak tau arini jadi miang keladi kejab. sebenarnya nak ucapkan thanks pada semua yang sudi follow blog Pelangi. dah cecah 1009 dah. thanks! kat sini sudah lah yew. semoga korang ceria-ceria selalu. take care .

xoxo
kiss and big hug

12 comments:

contengwall said...
This comment has been removed by the author.
laskar rainbow said...

@contengwall : trimas yeee jd pengomen nom 1.... ;d suke sngt dy..eii! cam gedix jewk budak nie;) dah la gambar tunjuk ketiak.. ahaks!! iyewwwww..xmaen hujan...huuu~ thanks! ada ke hari pelangi =D

contengwall said...
This comment has been removed by the author.
misSbLurRy said...

wow..best layan teater....
thn den tak teerlibat,...
mrajuk...wakakakak

cik dibadeebut said...

semoga sihat dgn cpt k... hihi

najihah sahami said...

ehee..sengal la pelangi sayam..adess..cpt sembuh yea sayam!!

Azie Azra said...

xcuti pommmm !sini tade thaipusam !kuliah ttp dteruskn :(

laskar rainbow said...

@contengwall : iktiraf la..ngadewww! sama2 kaseh=) nerd??? macam betty ke? ngee! lau pakai braces kt gg lagi nerd kot=DD tak payah tukar gambar tunjuk iklan ketiak tu. biarkan jew..wahaaaa;)
thanks doakan Pelangi ceria selalu

laskar rainbow said...

@missblurry : best ke? sebab WAJIB lahhh diriku terjebak...huuu;DD

laskar rainbow said...

@cik dibadeebut : thanks dear;))

laskar rainbow said...

@najihah sahami : Pelangi berjangkit dengan Mish tau takkkk;DDD thanks sayang!

laskar rainbow said...

@azie azra : alahai...sabar taoo=)

Related Posts with Thumbnails