Saturday, January 1, 2011

hey 2011. tapi saya macam makin tua.

Assalamualaikum dan Salam Tahun Baru.

yeaawwww ! hepyy new year semua ;)

semoga semuanya ceria dan bersemangat waja. bukan wira. okeyh ! heeee | dah masuk tahun baru. cepatkan masa berlalu. dalam sekelip mata kita semua sudah meninggalkan masa-masa 2010. hanyalah menjadi sebuah kenangan. say goodbye 2010 and say hye hye 2011. semoga tahun ni buat kita semua lebih berjaya dan lebih matang yowww ! tak leh jadi macam kanak-kanak ala-ala yang minum air ribena kat kantin sekolah tuwww. sebab dah matang okeyyy !

banyak giles tanda seru malam nie. *tanda protes kot. :)

alahai 2011, awak buat saya makin tua lah. takpe, saya redha. sebab saya selalu ingat, semakin bertambah umur kita. semakin kita dekat pada yang Esa kan. tapi. kita semua tak tau bila kita akan dijemput olehNya. kita perlu check bekalan pe yang kita akan bawak ke sana nanti. sama-sama fikirkan mana yang patut kita ubah. ubahkan dari perangai yang buruk pada perangai yang manis dipandang. pada yang perangai dah comel molek, jadikan ia lagi berkilau. insyaAllah . 

entry kali ni, nak storymory pasal pergi berlibur di Alamanda dan Putrajaya (31DISEMBER2010). bagus tak anak mama sorang nie. bukan nak habiskan duit pada yang tak elok taw mama. tapi jejalan sambil isi masa dengan perkara yang berfaedah.*ayat punyalah skema. kita orang habiskan masa sebelum masuk tahun baru dengan bersiar-siar kat sana. anyway, kat Alamanda. takde feeling langsung okeyhh! tak best tak best tak best! yang best part posing macam-macam tu jerpp. dah la tak ramai orang mana. campur suasana kat sana macam dah terbengkalai. dengan rumput ala-ala semak samun dah mula tunjuk muka. kalau tak percaya, korang pergi lah survey. ofcoz korang buat muka nanti. heeee :)

time ni rasa nak terjun jerk.best jugak. leh mandi free kan. masing-masing layan perasaan.
posing dan posing. jangan buat muka eak tengok picha ni. ehehe
bila amek gambar semua duk senyum, bila jejalan dalam Alamanda, muka bosan plak. eheee
tu gambar-gambar time jejalan kat taman di Alamanda yang penuh dengan semak dan samun. harap maklum. kat bawah ni plak sedikit picha-picha di kawasan Masjid Putrajaya. kat sini lagi fun kot. sebab pemandangan terbaik lahhhh ! chantek woooooo. . . ;)

senyum semua. walau cuaca panas ;)
kami ratu kejab. ehek ehek ehek.


.comelnyeeee bunga kan. =)
walau takde pacuan empat roda. kami akhirnya berjaya lekatkan tapak kasut kat sini. suka sangat. heeee| dah la time nak balik tu, ramai je manusia berkunjung kat Putrajaya. baru ingat yang malam tu ramai nak sambut tahun baru. so, memang penuh manusia kat situ. tapi kita orang sambut kat bilik je. biasalah kami budak skema.*biarlah dalam hati penuh sedih. babai.

xoxo
kiss and big hug

29 comments:

Woofer Storm said...

slmt thn baru^^ sy plak makin kearah muda..napa yee??

HaNa HoNeY said...

hahaha
kalo ramai2 org kang malu plak nak posing sakan sakan
hahaha
hepi new year
^_^

laskar rainbow said...

@woofer storm : selamat thn baru.. awk ke arah muda? HISH! tak percaye.

laskar rainbow said...

@hana honey : alahai. memang takde orang. ingat kat pasar kot tak ramai org..eheee;DD
epy new year!

=)

iszieylyanziy said...

hahah,,semoga tahun ni lebih bersinar,,hehe

ada mokhtar said...

happy new year =)

HAZWAN17 said...

selamat tahun baru....

pssttt: blog pelangi dah masuk list VIP hazwan.com...nanti masukkan masukkan blog hazwan.com dalam list blog ni pulak ok..terima kasih

mira_nas said...

best wishes for you, happy new year~

Cik Tqah said...

hello pelangi.. wish u all da besh yea..study rajen2..

Kodet said...

Slamat tahun baru ~~

Bengang aku dengan Tesco

AbByYGcOmEL said...

hepi new year

nub said...

slamat 2011!!! bhahaha

hanaahmad said...

umur bpe yg tua sgt ni? haha

Nora said...

akak tak tua... smer matured jek :)

Miss Yaty said...

selamat tahun baru...tahun makin bertambah bukan bertambah tua bertambah matang ;)
hihi

laskar rainbow said...

@iszieylyanziy : yea...semoga lebih bersinar. terima kasih semua;)

laskar rainbow said...

@ada mokhtar : yeaa;) thxkk! epy new year to0o.............

laskar rainbow said...

@hazwan17 : selamat thn baru gak..okeyy.thankx yeee

laskar rainbow said...

@mira_nas : ngeeee~ thxxx!

laskar rainbow said...

@cik tqah : thankx yeee mrs lebah;) insyaAllah pelangi study rajen rajen

^___^

laskar rainbow said...

@kodet : selamat tahun baru jugak!

laskar rainbow said...

@abbyygcomel : epy new year to0o...

laskar rainbow said...

@nub : selamat !

laskar rainbow said...

@hanaahmad : mane boleyh bagitawww. secreto~

laskar rainbow said...

@nora : eheeee;) yewla tue xtua...sob3x

laskar rainbow said...

@missyaty : yeee;) selamat tahun baru jugakkk dear;) tuela..nnty makin matang .amin
;)

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru...;-)

BilaGadisBercerita said...

awak. jom join contest ni.. http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2011/01/sporting-couple-contest.html

sissyira said...

salam

hehehe

kita pun rasa mcm makin tua gak ..opsss.

Related Posts with Thumbnails